Propojení PC k TV přes VGA - S-Video redukci
Re: Propojení PC k TV přes VGA - S-Video redukci
aha,tak to jo,ja to blbe pochopil.jako pc pouzivam vetsinou na gamesi.ale nebavi me porad vypalovat dvd,tak sem myslel ze bych si sehnal kabel a proste to stahnul do pc a propojil to s tv,ale koukat ze je to slozitejsi nez sem si myslel.nevite nekdo o nejaky levnejsi tv s hdmi?
http://pocitace.aukro.cz/listing.php/showcat/1?a_enum[10127][2]=2&buy=1&change_view=1&distance=1&id=100992&listing_interval=7&listing_sel=2&postcode_enabled=0&standard_allegro=0&state=0
tak na to fakt nemam :(
nic jineho nez bazarky nebo nekdo znamej mne nenapada rad bych pomohl ale taky nevim momentalne o nicem 

njn,tak zkusim prodat svoji tv a uvidim kolik za ni dostanu .jinak faakt vsem zucastnenym moc dekuju :-
)
)
-
- Pohlaví:
Můžeš koupit třeba toto: http://aukro.cz/graficka-karta-ati-rade ... 51737.html
Není to až tak drahé, s-video to má a teoreticky ti to bude chodit i s kartou co už v PC máš.
Není to až tak drahé, s-video to má a teoreticky ti to bude chodit i s kartou co už v PC máš.
Nevím, co tu zeširoka řešíte, ten kabel mi klidně můžeš poslat, ale už dávno jsem tě upozorňoval, že TV musíš přepnout na Scart - RGB vstup. Určitě to jde, že to neumíš je druhá věc. Ten VGA - Scart kabel Ti naprosto stačí.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
na tv to nikde neni,prolezl jsem cele menu,zase takovej debil abych neumel cist nejsem
Nevím, jestli jsi debil, pošli mi přesný typ Tvé TV, já Ti to najdu. Je to něco takového (screen z návodu k jedné LG)
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
LG Flatron rz-29fb55rx
-
- Pohlaví:
Hele julku, moc ho neposlouchej. Naposled radil Hitlerovi. Jediný co o tom s konečnou platností může rozhodnout je schema TV a to signálový vstup zapojení scartu. Ve většině jsou RGB signály nezapojeny. Dlouho se toho držely evropské firmy, proto euroscart. Ale od olomouce na východ se už RGB nezapojovaly.
Hele julku, nenech si radit od takových jako ten přede mnou. Tady je výřez z manuálu pro Tvoji televizi. Debil nejsi, jen trochu neumíš hledat
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 16
- 9047
-
od šulda
Zobrazit poslední příspěvek
28 bře 2025 21:30