W7 reinstal
W7 reinstal
Ahojte, potřeboval bych poradit ohledně reinstalace W7. Vlastním ntb Acer Aspire 5741G a absolutně nevím, jak přeinstalovat W7, jelikož je mám už od koupě ntb ,což jsou zhruba 2 roky. Tak myslím, že už je na čase. K ntb jsem dostal 4 dvd RECOVERY0,1,2,3. Ale co s nima? Mám je tam vložit postupně, předpokládám
Ale jestli po formátování disku nebo po restartu.. V životě jsem se s tím ještě nesetkal. Prosím o radu v podání pro úplného ***** Prostě, at' tomu porozumím. Díky :)

-
- Pohlaví:
Re: W7 reinstal
Vítej na PC-Help!
Nemáš k tomu manuál kde je to popsáno? Případně - http://www.google.cz/search?hl=cs&sourc ... =&gs_rfai=
Nemáš k tomu manuál kde je to popsáno? Případně - http://www.google.cz/search?hl=cs&sourc ... =&gs_rfai=
Kouknu se. Zjistil jsem, že Acer má Erecovery jako program.
Když zvolím první možnost označenou v červeném rámečku, smaže to vše z disku C a že mi to nahraje výchozí stav z výrobny, zůstanou tam tedy Windows ?
Když zvolím první možnost označenou v červeném rámečku, smaže to vše z disku C a že mi to nahraje výchozí stav z výrobny, zůstanou tam tedy Windows ?
refresh
Notebook bude ve stejném stavu, jako kdy si ho koupil, to znamená, že přijdeš o data.
Takže chápu dobře, že se mi tam vrátí OS a pár těch prográmků, co v tom bylo, když jsem ho dostal z obchodu ?
Jen mě straší to "všechna data z C budou smazána" tak jen ,aby se mi tam zpět nahráli Windows 7.
Omlouvám se za tak hloupé otázky, nemám s tím žádnou zkušenost.
Jen mě straší to "všechna data z C budou smazána" tak jen ,aby se mi tam zpět nahráli Windows 7.
Omlouvám se za tak hloupé otázky, nemám s tím žádnou zkušenost.
Zkráceně. Přeinstalujou se windows a smaže se vše kromě těch pár programů co tam bylo když jsi to koupil, pod tím máš ale možnost obnova a zálohování dat a to by tam ty soubory nesmazalo.,
CPU: Intel core 2 Quad Q9550 2,83ghz @ 3,61ghz chladič Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2
GPU: Nvidia GeForce GTX 650ti OC 1gb Gigabyte
RAM: 6gb DDR2 1066mhz
HDD: Seagate Barracuda 500gb Sata 6gb/s
Zdroj: Eurocase PFC 400w ( chystá se upgrade )
GPU: Nvidia GeForce GTX 650ti OC 1gb Gigabyte
RAM: 6gb DDR2 1066mhz
HDD: Seagate Barracuda 500gb Sata 6gb/s
Zdroj: Eurocase PFC 400w ( chystá se upgrade )
Okey, díky.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Reinstal Win 11 a formátování disku Příloha(y)
od Kemot » 06 říj 2024 18:53 » v Windows 11, 10, 8... - 7
- 3237
-
od šulda
Zobrazit poslední příspěvek
06 říj 2024 20:58
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”