avast! a Centrum zabezpečení systému Windows - VIR?

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

Rostex77
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: avast! a Centrum zabezpečení systému Windows - VIR?

Příspěvekod Rostex77 » 02 lis 2012 19:15

Tak jsem avast odinstaloval v programu Revo Uninstaller a pročistil ještě v CCleaneru. Pak jsem ho opět nainataloval v nejnovější verzi, bohužel výsledek je pořád stejný... Měl bych ještě říct, že už dříve jsem míval s Windows problémy, postupně mi odešel prohlížeč, media player, vyhledávání v nabídce start a tisk s outlook expres. To vše se díky Vám podařilo opravit, jen ten účetní program a avast mě žerou. Zatím díky.
Naposledy upravil(a) Rostex77 dne 05 lis 2012 11:23, celkem upraveno 1 x.

Reklama
wolf80
nováček
Stav:

Příspěvekod wolf80 » 02 lis 2012 19:49

Nejsem si jist, zda reinstalace pomuze,, viz: viewtopic.php?f=47&t=95838

Rostex77
nováček
Stav:

Příspěvekod Rostex77 » 05 lis 2012 11:26

Zkoušel jsem obě verze, jak odinstalovat a nainstalovat po vyčištění registrů znovu, tak při odinstalování jsem zkoušel verzi opravit, bohužel výsledek je pořád stejný. Nevím, zda tedy věřit avastu, že je v pohodě nebo Centrumu zabezpečení systému Windows, zřejmě budu muset čekat do vydání novější verze programu, zda se sama nainstaluje, nebo se to opět někde hryzne. Pokud Vás ještě něco napadá, případně můžeme udělat nové kolečko se zjišťováním breberek, tak budu rád za jakékoliv info, které pomůže. Díky.

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”