pc se zasekne po vysati vysavacem Vyřešeno
pc se zasekne po vysati vysavacem
zdravim, vysal jsem pc ale s nastavcem takže nebyl přimej kontakt s plastovou hadici vysavače, ale pc se ted vzdycky po case zasekne a proste nereaguje na nic. Netuším cim by to mohlo být, mate nejaky tipy? Snad jsem to nejak nezkratoval, pc bylo odpojeny ze sítě.
Re: pc se zasekne po vysati vysavacem
a nevysál jsis nejaký jumper ?
-
- Pohlaví:
Vysavač se nepoužívá. Statická elektřina nepotřebuje přímý kontakt.
takže jsem asi zničil desku? Nic jsem v pytli od vysavace nenašel, ze bych neco vysal, ale je to mozny
-
- Pohlaví:
Desku si zničit nemusel. Tohle může dělat jak HW tak systém. Nějaké chyby to nepíše apod.?
nikdy se neví do čeho to praští ajumper je malinkej mrkni na net na tvou desku na obrázek kde všude mají být jumpery a zkontroluj si deksu jumper http://www.google.cz/imgres?um=1&hl=cs& ... 6,s:0,i:84
jinak nouzovéj rezim zda se, ze funguje normálně, pc se v nem nesekne
-
- Pohlaví:
Zkusil si zkontrolovat kabela a komponenty zda všechno sedí a něco se neuvolnilo? Třeba GK, RAM atd.
na desce svítí nějaky kontrolky žluté cervene a oranžové když pc nabiha pak zhasnou. Vedle ram u cpu fanu a to dd4 dd5 dd6 dd7 nevim jestli to bylo i před tim
-
- Pohlaví:
Tak se podívej do manuálu, pokud ho nemáš pak pomůže Google.
Tak zajímavý.-.. zatím to drží, ted píšu z pc, před tím jsem psal z mobilu a je to docela stabilní. Vyndal jsem a znovu nasadil ram, zkusil přitlačit jednotlivý kabely, komponenty a asi bylo něco uvolněnýho, protože všecko zatím šlape, před tím se to seklo vždy tak po cca minutě po naběhnutí systému.
-
- Pohlaví:
Na tom nic zajímavého není. Po každém takovém čištění je to třeba zkontrolovat.
Zpět na “Problémy s hardwarem”