Dobrý den, mám router TP-Link WR741N a zrovna včera se mi stala neblahá událostt. Měnil jsem zrovvna svůj WPA/PSK passwordd (přes internet adresa v prohlizeci ), kdy to po mě na konci chtělo reebot. Smozřejmě kliknu a čekám než to najede. A tady nastává problem . Jestě než se kněmu dostanu v krátkosti vysvětlím chod wifi u mě v bytě.
V jedné místnosti mám staré pc, kde mám modem od o2 adsl(číslo 1) - odtud vede kabel do druhe mistnosti do pc( číslo 2) - zde jsem mezi to dal wifi router a připojoval jsem se norrmalně na notebook ( číslo 3)
Když mi doběhl reebot. Už mi na notebooku nešel internet ani se pripojit , ovšem na pc číslo 1 a číslo 2 vše v pořádku. Mám nápad jak by se to zřejmě dalo vyřešit na PC 2 se normalně můžu připojit do nastaveni routeru na internetu . Můžu nastavovat a měnit co chci, určitě tam někde musí být jak to sprovoznit/ nastavit i na mém notebooku .
Nějaké rady?
ps.: CD už bohužel nemám , super návod bohužel nepomohlo viewtopic.php?f=8&t=2175
WIFI - špatně připojení, router TP-Link WR741N
WIFI - špatně připojení, router TP-Link WR741N
Naposledy upravil(a) Ltb dne 07 lis 2012 20:33, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Doplnění nadpisu
Důvod: Doplnění nadpisu
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: WIFI - špatně připojení
Vidí aspoň tu síť?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Ano , tu síť normalně vidím ,ale když kliknu připojit hned to píše že se nezdařilo. Pry to muze byt tim ze pouzivam porad stare heslo , ale me se to ani na heslo nezepta , rovnou to pise nezdařilo se . Další možnost je ,že se to prý dá nastavit na internetu když se připojim na muj router ,ale tam nevim kde
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Vymaz tu sit z predvolenych a znovu se pripoj - bude se ptat na heslo. Nebo ho tamtez zmen.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
takze sít jsem vymazal podle vasich pokynu , zeptalo se me to na klic ovsem vubec nic noveho se nestalo ..hned po napsani klice mi znovu vyskocilo okenko pripojeni se nezdarilo . Klic jsem kontroloval nekolikrat a opravdu byl spravne zapsany.
Jeste jsem stahl instalacku k memu routeru , ktera nejde zapnout na ntb ,ale jen na pc . Znovu jsem nainstaloval cely router + mi to hodilo rovnou novy klic . I TEN NESEL! Posledni vec ....bylo mi razeno na jine diskuzi , ze to mam akorat zmenit zpet a ntb se mi pripoji (WPA key na puvodni ) coz se ovsem nestalo kdy jsem sit smazal .
Jeste jsem stahl instalacku k memu routeru , ktera nejde zapnout na ntb ,ale jen na pc . Znovu jsem nainstaloval cely router + mi to hodilo rovnou novy klic . I TEN NESEL! Posledni vec ....bylo mi razeno na jine diskuzi , ze to mam akorat zmenit zpet a ntb se mi pripoji (WPA key na puvodni ) coz se ovsem nestalo kdy jsem sit smazal .
Re: WIFI - špatně připojení, router TP-Link WR741N
Připoj se k WiFi routeru kabelem a konfiguraci přes webové rozhraní proveď na kabelu.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
power consumption router tp-link archer ax73 a modem ZTE
od p3v4x » 04 črc 2024 14:17 » v Vše ostatní (hw) - 7
- 4187
-
od Uziv00
Zobrazit poslední příspěvek
04 črc 2024 15:56
-
-
- 4
- 2917
-
od RIKI22
27 led 2025 16:39
-
-
Herní PC okolo 20k OPRAVA link košíku Příloha(y)
od Samlitt » 02 dub 2025 20:52 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 5
- 1906
-
od mmmartin
03 dub 2025 20:50
-
-
-
Problém s DD příkazem, co dělám špatně? Příloha(y)
od drobino » 13 pro 2024 19:21 » v LiNuX a ostatní alternativní OS - 7
- 5834
-
od drobino
22 pro 2024 12:47
-
-
-
Outlook, účet Google a Family Link - jak připojit
od MK_Vs » 28 pro 2024 19:10 » v Kancelářské balíky - 1
- 2420