Poznáte filmy?

Sekce pro řešení potíží s přehráváním multimédií (kodeky, přehrávače..) nebo s vypalováním...

Moderátor: Mods_senior

ChrisX
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Poznáte filmy?

Příspěvekod ChrisX » 08 lis 2012 18:06

Zdravím,
jelikož jsem nachlazenej a nemám co dělat, chtěl bych Vás poprosit o pomoc. Tehdy jsem na coolu viděl 2 filmy, je to pár měsíců zpátky. Snažil jsem se je najít, ale bohužel se mi to nepovedlo. Snad mi někdo poradí :)

1. Film byl takový klasický americký film, v hlavní roli hrála parta černochů, gangsterů, kteří měli neustálé spory s policií. Policie na ně hledala všelijakou špínu, aby je mohli zatknout a oni dělali různé průšvihy jako kradení aut, různé rvačky, přestřelky s policíí, apod. V jedné dokonce jeden černoch umřel a oni se od té doby budou chtít policii pomstít. Víc si bohužel nepamatuju.

2. Film vypadal trochu starší. Byl o 2 klucích, kteří se spolu seznámili ve škole. Jeden z nich byl takový typický frajírek a ten druhej zas takový klasický šprt, kterému spolužáci berou svačinu a šikanujou ho :D Oni spolu jezdí na různé kalby, seznamují se s holkama apod. Ten "šprt" pak chce jednu holku, která chce ale toho druhého a různě se to zamotává. Pamatuju si jen, že ke konci ten jeden odjede z města se svojí holkou a oba budou bezdomovci, přičemž jim bude ten jejich kamarád různě pomáhat apod.

Bohužel si toho víc nepamatuju a rád bych oba filmy viděl znovu. Snad někdo z Vás ví. Jo a ačkoli ten první film může připomínat film "Město bohů", tak to není ono.

Reklama
Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Re: Poznáte filmy?

Příspěvekod Pic » 08 lis 2012 18:12

To je dotaz spíše pro jiné fórum. Co třeba toto: http://www.disfor.cz/
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

ChrisX
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod ChrisX » 13 lis 2012 21:18

Tam už nikdo ale nechodí, ne? :)

zezr
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod zezr » 13 lis 2012 21:24

Ale diŤ je ve správné sekci ne? a navíc proč by se to tu nemohlo řešit když tamto foorum bylo aktivní naposledy...?
Svět ztrácí genie. Einstein umřel ,Mozart umřel a mě je taky nějak špatně!

CPU: Ryzen 5 3600 , MB: Asus Crosshair VI EXTREME, GPU: MSI ARMOR GTX 1070 Ti , Ram: Cruicial 32GB @3733MHz Zdroj: CX 550M
HDD: Segate 7200.14 2TB SSD: OCZ-ARC100 256GB, Kingston A1000 512GB

Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”