aha ja se spletl
tam kam mi zapojili internet je pod tou dirou
napsano LAN mam 3 diry vedle sebe a v jednom USB je tiskarna a ten obrazek USB tam mam,ale je skoro neviditelny
Mám problém s připojením vzdálené síťové jednotky přes VPN. Jedná se o připojení na NAS v kanceláři. Když jsem na připojený na WiFi přes hotspot na mobilu, a posléze na VPN, tak vše jde bez problémů. Problém nastává ve chvíli, kdy namísto...
Posledních několik dnů řeším problém s připojením.
Komunikační programy jako Telegram, WhatsApp nebo Discord fungují, ale Chrome, Edge a TradingView mají problém a nenacitaji se nebo děsně pomalu.
MÁM 3HDD (SSD, kde mám OS a 2 HDD NTFS)
hdds.jpg
Vzhledem k tomu, že nemám místo ve skříni na další velký 3.5" disk jsem nucen jeden disk odpojit, to je ale jedno.
Problém je, že když jeden disk odpojím a připojím ten novej (viz....
Poslední příspěvek
Asi to vzdávám, protože mi asi neumíte pomoct, nebo spíš nechápete můj problém.
Kdo to tu nechápe seš ty, tak to prosím neházej na jiné.
Budu muset na nové adrese zřídit nové připojení k internetu a bohužel tam zatím není optické připojení. Chtěl bych tedy požádat o pomoc s výběrem, protože v tom nejsem tak moc zkušený.
1. Možnost připojení od T-Mobile technologií DSL o...
Poslední příspěvek
Tak pokud je to určitě gigabit, tak by nemusel být špatný. Popis jednou uvádí gigabit a jednou jenom 100, tak nevím.
Dokázal by jsi mi poradit i jaký kabel použít? :-)
předem se omlouvám, ale této problematice vůbec nerozumím, nastěhoval jsem se do nového bytu a potřebuji si vyřídit internet. Z chodby vedou do bytu vedle vstupních dveří dva kabely viz. foto, současně s tím po minulých nájemnících tam...
Poslední příspěvek
Pokiaľ tam má kábel od (exUPC) Vodafone - stačí mu u nich si vziať do prenájmu -
a bude mať telku, LAN aj WiFi - a to všetko po jednom kábli. Ten Compal je totiž modemrouter pre sieť UPC/Vodafone po kábli.
:offtopic:
U nás je UPC a mám to takto...