DayZ nebo The war Z

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

Celebes
Level 1
Level 1
Pohlaví: Muž
Stav:

DayZ nebo The war Z

Příspěvekod Celebes » 09 lis 2012 16:09

Dobrý den, před nedávnem jsem narazil na hru Dayz ve videu na youtube a řekl jsem si jaká to není úžasná hra a že si ji určitě koupím až vyjde jako samostatná hra, jelikož kupovat modifikaci Dayz už teď asi nemá moc smysl, když s příchodem plné hry přejdou všichni. Tedy jestli tomu dobře rozumím, že modifikace a plná hra nebudou propojeny. Ale dnes jsem narazil na podobnou hru The war Z, která vypadá obdobně, ale mnozí ji označují za ,,vykrádačku,, enginu a nápadů z jiných her a to např z Crysis, DayZ atd... Ovšem objevují se i opačné názory. Rád bych od vás slyšel, ať už od hráčů, kteří hráli třeba DayZ nebo hrají alphu The war Z, která z těchto her je lepší, realističtější atd..., protože rád bych si jednu z těchto her koupil, ale chci si dobře promyslet do které investovat, tedy až obě dvě vyjdou v plné verzi. Na závěr bych jen dodal, že na první pohled mě více uchvátil DayZ, který mi přijde realističtější a ještě když se na vývoji podílejí Češi a tato hra vychází ze simulátoru Arma 2, který využívala i americká armáda, no co dodat :). Děkuji předem za vaše názory a čas strávený nad tímto příspěvkem.

Reklama
Schlonzak
Level 2
Level 2
Stav:

Re: DayZ nebo The war Z

Příspěvekod Schlonzak » 09 lis 2012 16:34

Modifikace DayZ se nekupuje. Jinak War Z nestojí za nic. Pokud máš Armu 2, tak prozatím hrej DayZ mod a počkej na vydání a hodnocení standalone titulu.

Celebes
Level 1
Level 1
Stav:

Re: DayZ nebo The war Z

Příspěvekod Celebes » 09 lis 2012 21:14

Díky za názor, napsal by ještě někdo nějaký poznatek ?

Zpět na “Hry”