Dobrý den,
na internetu jsem brázdil dlouhou dobu, ale nikde nemohu najít film Jurský Park ke stažení, nebo i shlédnutí.
na ulož.to je pouze anglická verze, na google vše odkazuje na hell spy a tam to stejně také není, nemohli by jste mi pomoci
tento film najít? děkuji..
Jurský Park
- Narthelianail
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Jurský Park
Základní deska: MSI B450-A PRO MAX | CPU: AMD Ryzen 7 5800x3d | RAM: DDR4, 2x32GB Kingston HyperX Fury 3200 MHz | Grafická karta: EVGA RTX 3080Ti 12GB | Pevné disky: Seagate Barracuda 1TB ; Samsung 870 EVO 500GB ; ADATA Legend 960 1TB | Operační systém: Windows 11
Re: Jurský Park
A české titulky jsou problém? Dabing stejně většinou stojí za (PÍP)...
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
- Narthelianail
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Český dabing Jurského Parku se mi líbí a stejně nikde není ani s titulky 

Základní deska: MSI B450-A PRO MAX | CPU: AMD Ryzen 7 5800x3d | RAM: DDR4, 2x32GB Kingston HyperX Fury 3200 MHz | Grafická karta: EVGA RTX 3080Ti 12GB | Pevné disky: Seagate Barracuda 1TB ; Samsung 870 EVO 500GB ; ADATA Legend 960 1TB | Operační systém: Windows 11
Nechci moralizovat, ale pokud se ti ten film i dabing líbí, tak proč nekoupit dvd? Zrovna Jurský park jsem teď někde viděl za 79Kč, což je cena nižší než jeden lístek do kina.
Narthelianail píše:Český dabing Jurského Parku se mi líbí a stejně nikde není ani s titulky
Viděl jsi originál? Třeba by se ti líbit přestal

A vyznělo to jako "stejně nikde nejsou titulky i s filmem"!
Tohle znáš? http://www.titulky.com/index.php?Fulltext=jursk%FD+park
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Lehce OT ve Futuru sem teď viděl DVD v akci po 10Kč, jestli tam byl i Jurský park netuším. (Stejně je nikdo nekupoval) :)
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”