XP AERO ?????

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

jkmaxfli
Level 4
Level 4
Pohlaví: Muž
Stav:

XP AERO ?????

Příspěvekod jkmaxfli » 27 dub 2007 21:02

prosím existuje nějaká jednoduchá aplikace na XPčka SP2 ,rozhraní AERO jako ve vistách,pouze ty grafická přelínající se 3D okna???? :cry: :cry: :cry:

Reklama
foxy_whiteFox
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod foxy_whiteFox » 27 dub 2007 21:09

Existuje, měl jsem ji nainstalovanou. XP pak vypadají jako Vista. Ale kde jsem to získal, to už si fakt nepamatuju. :idea:

jkmaxfli
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod jkmaxfli » 27 dub 2007 21:11

vzpomeň si :evil:

alias75
Level 4
Level 4
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod alias75 » 28 dub 2007 07:52

Místo Tvého "vzpomeň si" bych Ti rád doporučil něco jiného ,"HLEDEJ SÁM".

Nezajímá mne tato "vymoženost" a nikdy jsem ji nehledal ,ale po zadaní "xp aero" do Google ti vyskočí tento odkaz s návodem na instalaci a místem ke stažení.Než začneš žádat o radu tak hledej
Největší životní moudro je,vědět na koho se VYSRAT a před kým POSRAT .

Elusive
Level 5
Level 5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Elusive » 28 dub 2007 07:59

Nebo zagoogluj na téma "Vista transformation pack". Tyhlety programy jsou free, udělají ti ze vzhledu XP Visty, akorát nebudeš mít poloprůhledná okna, to bohužel. Ještě bych tě chtěl upozornit, že tady ty "transformation packy" často rozeserou systém tak, že jediná možnost je přeinstalace XP, takže je to na tobě. :smile:

jkmaxfli
Level 4
Level 4
Stav:

k

Příspěvekod jkmaxfli » 28 dub 2007 08:31

dík za informace,už to mám ,jen 3d okna v super kvalitě,nenáročné na systém a všechno okolo,jednoduchý a ůčelný.název softu: TOP DESK :bigups: :bigups: :bigups: ,jo a pro ALIASE 75,vždy co potřebuju tak najdu,ale než začnu trávit čas hledáním na webu,tak písnu sem na forum a některý fajnový lidi co rádi pomohou odepíší a odpoví dřív,než bych třeba tu danou věc našel,tak proto to sem píšu,od toho toto forum je pokud se nemýlím???a lidi co odepíší formou HLEDEJ Sám bych kopnul nejradši do prdele!!!proč tady takový jsou nevím,tot´ vše. :wink:

alias75
Level 4
Level 4
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod alias75 » 28 dub 2007 09:21

Slovíčka typu "kopnul do pr*ele" zde na fóru mne dost mrzí , z jednoho důvodu.Jsou nerealizovatelné a jí bych vždy rád dal dotyčnému možnost je realizovat z očí do očí (v případě že by na to měl i fyzicky ne jen pusou).

K tomu tvému "vždy když hledám tak to najdu" tak tedy hledej.Když jsem Ti odepisoval na Tvoji otázku nejen oním červeným ,velkým nápisem "hledej sám" ,ale jak sis asi všiml i odkazem na návod a stažení tak jsem našel takových odkazů a možností a rad ,že to lidé na jednom fóru nepokryjí.
Největší životní moudro je,vědět na koho se VYSRAT a před kým POSRAT .

jarod72pm
Level 4.5
Level 4.5
Stav:
Kontakt:

Re: k

Příspěvekod jarod72pm » 28 dub 2007 11:13

jkmaxfli píše:dík za informace,už to mám ,jen 3d okna v super kvalitě,nenáročné na systém a všechno okolo,jednoduchý a ůčelný.název softu: TOP DESK :bigups: :bigups: :bigups: ,jo a pro ALIASE 75,vždy co potřebuju tak najdu,ale než začnu trávit čas hledáním na webu,tak písnu sem na forum a některý fajnový lidi co rádi pomohou odepíší a odpoví dřív,než bych třeba tu danou věc našel,tak proto to sem píšu,od toho toto forum je pokud se nemýlím???a lidi co odepíší formou HLEDEJ Sám bych kopnul nejradši do prdele!!!proč tady takový jsou nevím,tot´ vše. :wink:

No bych trochu brzdil panáčku .
Nejdřív člověk když něco chce tak sám musí mít snahu něco pro to udělat a pak až je to neřešitelné má tu možnost se tady zeptat a my pokud víme odpovíme (někdy i ironicky ale odpovíme a o to tu jde)
na otázku jsi dostal jasnou odpověď (co by ti POMOHLA) a dotyčného chceš za to kopat do p....e?
Příště si rozmysli svůj přístup k lidem nebo se ti může stát že tvé otázky si nikdo nevšimne. :wink:
AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.

jkmaxfli
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod jkmaxfli » 28 dub 2007 13:05

promiňte :wink:

foxy_whiteFox
Level 3
Level 3
Stav: