Přehrávač co nepotřebuje Kodeky?
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Přehrávač co nepotřebuje Kodeky?
Je Přehrávač co nepotřebuje Kodeky? Vim že sem to tu někde čet ale kdybych si pamatoval méno tak už bych to nějak našel. Že si vše stahne z netu.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- fredik
- člen Security týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
No není to asi přesně to co jsi myslel ale, ... zkus toto: VLC media player
Existuje i varianta kterou není potřeba instalovat.
Pokud jej neznáte, vězte tedy, že jde o aplikaci, která si sebou nese rovnou všechny potřebné kodeky a podporu spousty video/audio formátů, umí ukládat internetové streamy či sama streamovat video/audio po síti a mnoho dalšího. Navíc ve srovnání s běžnými kodeky zatěžuje méně procesor...
Existuje i varianta kterou není potřeba instalovat.
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Fredy dík.
Ona se má situace takto vypadá to že jsem měl přeplácaný PC hlavní problém byl že mi mizely ikony v systray a nešli mi zobrazit titulky ve WMP po tom co sem odebral vše co souvisí s kodeky včetně WMP mi to znovu aktualizovalo WMP11 titulky už jedou. Dotahuju ostatní programy a vypadáto žeten kodekový balík je tam zatím zbytečný jediné co asi bude třeba MP4 film to zatím považuje za muziku a vzhledem k tomu že mi to předtím šlo tak by tu ten kodek měl mít stažený.
V každém případě pokud tímto způsobem neuspěji vrátím se na začátek a využiju tvojí radu.
Ona se má situace takto vypadá to že jsem měl přeplácaný PC hlavní problém byl že mi mizely ikony v systray a nešli mi zobrazit titulky ve WMP po tom co sem odebral vše co souvisí s kodeky včetně WMP mi to znovu aktualizovalo WMP11 titulky už jedou. Dotahuju ostatní programy a vypadáto žeten kodekový balík je tam zatím zbytečný jediné co asi bude třeba MP4 film to zatím považuje za muziku a vzhledem k tomu že mi to předtím šlo tak by tu ten kodek měl mít stažený.
V každém případě pokud tímto způsobem neuspěji vrátím se na začátek a využiju tvojí radu.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- Elusive
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
jetAudio je i výborný přehrávač filmů, podpora různých formátů titulků je samozřejmostí, nativní podpora kolem 50-ti formátů je samozřejmostí, jedu na něm už dlouho a nemám nainstalovaný jediný kodek. Ještě se mi nestalo, že bych nějaký formát nepřehrál.
Recenze zde.

Recenze zde.
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Jo tak to je to co sem původně chtěl. Děkuji.
Zatím ale jedu tak jak sem to výše popsal a dám vědět jak sem dopad.
Zatím ale jedu tak jak sem to výše popsal a dám vědět jak sem dopad.
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tak výsledek bádání je nakonec zde. http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?p=72700#72700