Když klikneš pravou na to L mělo by tam být Změnit písmeno jednotky ........Jak ještě změním písmeno v tom správce disků
Nejde spustit druhé HDD Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Re: Nejde spustit druhé HDD
- Scanner
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ale každý z tech programů je na obnovení již smazaných dat. Zkoušel jsem Recuva a ten my obnovil úplné blbosti a data které už jsem dávno smazal. Já potřebuji aby jsme normálně obnovil ty filmy, seriály na exterák naformátoval ten disk a pak to tam znova hodil, udělá to vůbec nějaký program? Jinak žádné nainstalované programy na tom disku nemám, jsou tam i nějaká ISA. Jo a ten disk jsem zpět změnil na písmeno D: ale je to pořád úpně stejný.
When You smoke herb it reveals you to yourself. All the wickedness you do is revealed by the herb - it's you conscience and gives you an honest picture of yourself.
---------- Robert Nesta Marley ----------
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
jiz jsem psal
nebo Find&Mount
zeus píše:nejprve si data obnov/zalohuj na jiny disk, napr. pomoci TestDisku.
nebo Find&Mount
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Jak dlouho jsi obnovoval data a kopírovat je musíš na jiný disk. Recuvou jsem obnovoval kamarádovi 500GB disk s filmy a nalezení a obnova trvala celých 36 hod. nepřetržitě. Jestli jsi si myslel, že to je za pár minut, tak jsi na omylu.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- Scanner
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ty programy jsou totiž všechny v angličtině a já tomu nerozumim. Ta Recuva trvala snad 10 minut a obnovilo my to 12 GB úplných nesmyslů. Jinak my je jasný že musím dělat zálohu na jiný disk, já mám 2 a dělám to na to Hitachi.
When You smoke herb it reveals you to yourself. All the wickedness you do is revealed by the herb - it's you conscience and gives you an honest picture of yourself.
Ty programy normálně obnovují i takto havarované disky, které ukazují systém souborů RAW. Něco děláš špatně. Bohužel pokud neznáš alespoň základy angličtiny, těžko se v tom orientuješ.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Pohlaví:
Zkus toto - ale je to placené:
http://standa.vaskovi.cz/obnova-ztracen ... k-windows/
a zde videonávod - bohužel v angličtině
http://www.youtube.com/watch?v=VBeQTwZHr7E
http://standa.vaskovi.cz/obnova-ztracen ... k-windows/
a zde videonávod - bohužel v angličtině
http://www.youtube.com/watch?v=VBeQTwZHr7E
-
- Pohlaví:
Skáčeš sem a tam. Už jsi změnil písmeno disku? Za 10 minut ti Recuva neobnoví NIC !
- Scanner
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Základy angličtiny umím ale opravdu základy. Písmeno disku už jsem změnil bylo L: a teď jsem to dal zpět na D:
Teď zkouším ten testdisk. už my běží počítám hodinu a je na něm 34% tak snad to někam obnovuje.
Jinak jestli jsem pochopil dobře u toho Data Recovery Wizard, můžu normálně to D: zformátovat a pak to tím programem obnovit?
Já si totiž myslel že to co zformátuji je úplně čistý a nedostanu z toho nic.
Teď zkouším ten testdisk. už my běží počítám hodinu a je na něm 34% tak snad to někam obnovuje.
Jinak jestli jsem pochopil dobře u toho Data Recovery Wizard, můžu normálně to D: zformátovat a pak to tím programem obnovit?
Já si totiž myslel že to co zformátuji je úplně čistý a nedostanu z toho nic.
Raději nic neformátuj, dokud nebudeš mít stažená ta data. Ale i po formátu to jde obnovit, dokud se to nepřepíše.
Píšeš "Snad to někam obnovuje", myslím, že bys měl vědět, kam, cílový adresář jsi mu snad zadával, nebo ne?
Píšeš "Snad to někam obnovuje", myslím, že bys měl vědět, kam, cílový adresář jsi mu snad zadával, nebo ne?
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Pohlaví:
On tam zatrhl rychlý formát. To znamená, že se přepíše mbr a fat tabulka. Soubory ale fyzicky na disku zůstanou. Formátuje zřejmě proto, že easeus neumí pracovat s raw. Pak je ten easeus obnoví. Klidně si to můžeš vyzkoušet třeba na flashce.
- Scanner
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Žádný adresář sem nezadával protože jsem se v tom vůbec nevyznal. Teď zkouším ten GetDataBeck, pořád skenuje nějaké sektory a píše že ještě 4 hodiny bude, tak ten už by mohl něco dokázat.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 4992
-
od makojed