Zdravím,
vytvářím si stránky pomocí wordpress a potřeboval bych něco vložit v html, ale to mi wordpress neumožňuje jak bych chtěl. Tak jsem dal zobrazit zdrojový kód stránky, uložil jsem a upravil co potřebuju. Ale jak vložím upravený zdrojový kód na svou doménu to už nevím.
jak vložit upravený zdrojový kod do wordpress
Re: jak vložit upravený zdrojový kod do wordpress
kam to potřebuješ vložit? do článku/stránky nebo někam do hlavičky/patičky apod.?
jde mi o SEO optimalizaci a vložení
<meta name="viewport" content="width=device-width" />
<meta name="keywords" content="bla, bla bla, bla bla bla, ...
k vůli tomu abych se dobře zobrazoval ve vyhledávačích. Zkoušel jssem i pluginy přímo na SEO nastavení ve wordpress a nejde. Prostě normální html prostředí ve wordpress nenajdu. Jenom když dám stáhnout zdrojový kód do pc, ale vložit ho upravený na stránku už ne.
<meta name="viewport" content="width=device-width" />
<meta name="keywords" content="bla, bla bla, bla bla bla, ...
k vůli tomu abych se dobře zobrazoval ve vyhledávačích. Zkoušel jssem i pluginy přímo na SEO nastavení ve wordpress a nejde. Prostě normální html prostředí ve wordpress nenajdu. Jenom když dám stáhnout zdrojový kód do pc, ale vložit ho upravený na stránku už ne.
Mrkni do nastavení Vzhled > Editor a vyber Záhlaví (header.php)
Jestli položka Edit v nabídce není, tak máš stránky nejspíš na wordpress.com a tam to bohužel upravovat nejde...
Jestli položka Edit v nabídce není, tak máš stránky nejspíš na wordpress.com a tam to bohužel upravovat nejde...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 4628
-
od Grander
Zobrazit poslední příspěvek
20 lis 2024 15:04