Chytrý telefon do 3000 - 3500 kč Vyřešeno
Chytrý telefon do 3000 - 3500 kč
Dobrý den,nevím jaký nejlepší a nevýkonější telefon sehnat do 3000-3500 kč? Jinak se víc rozhoduje mezi ZTE Blade a Samsung Galaxy Pocket. Napište,co byste mi nejvíce doporučovali či porovnejte tyto dva telefony. Děkuji mockrát předem :)
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Chytrý telefon do 3000 - 3500 kč
Tak oba jsou to nejslabší, co na trhu je :-)))
Pokud se nebojíte Aukra, lze za tuto cenu prakticky téměř nový (většinou jen lehce použitý) Ascend G300 od Huawei, který se s oběma nedá srovnat. Telefon směle doporučuji, recenzoval jsem jej zde. Cenu nového se kdyžtak dohledáte na Heuréce sám.
Galaxy Pocket neřešte, to je vážně to nejhorší, co můžete sehnat, když už chcete levný, tak zkuste Vodafone Smart II, který má alespoň dobré rozlišení a vcelku solidní výkon.
ZTE Blade je již velmi starý model, takže ten také neřešte..
Za sebe - připlaťte a kupte Ascenda G300, který je prakticky to nejlepší, co můžete do 5 tis. sehnat. Velmi levné telefony dělají Androidu jen a jen ostudu, protože pak si lidé myslí, že se Android seká u každého telefonu, což pochopitelně není pravda.
Pokud se nebojíte Aukra, lze za tuto cenu prakticky téměř nový (většinou jen lehce použitý) Ascend G300 od Huawei, který se s oběma nedá srovnat. Telefon směle doporučuji, recenzoval jsem jej zde. Cenu nového se kdyžtak dohledáte na Heuréce sám.
Galaxy Pocket neřešte, to je vážně to nejhorší, co můžete sehnat, když už chcete levný, tak zkuste Vodafone Smart II, který má alespoň dobré rozlišení a vcelku solidní výkon.
ZTE Blade je již velmi starý model, takže ten také neřešte..
Za sebe - připlaťte a kupte Ascenda G300, který je prakticky to nejlepší, co můžete do 5 tis. sehnat. Velmi levné telefony dělají Androidu jen a jen ostudu, protože pak si lidé myslí, že se Android seká u každého telefonu, což pochopitelně není pravda.
Aha,děkuji Vám mockrát,bohužel ale opravdu musím telefon vybrat jen do 3 000 kč. Chtěl bych samozřejmě nějaký s androidem a nejvýkonější do těch (opravdu) 3 000 kč. Nevíte teda náhodou? Díky :)
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Za tuhle cenu to budou vyhozené peníze... Akorát na Androida zanevřeš, protože to bude nepoužitelné...
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Tak asi zkusím to Aukru,uvidím :). Ten Galaxy Pocket byste mi opravdu neradili? A já vím,ale já potřebuji mobil na surfování po netu,semtam nějakou hru normální a tak. Takže jaký byste radili? Vím že je to za tyhle peníze nic moc,ale mě by to stačilo a žádný "herní" telefon nechci :). Jinak jen by napište třeba název telefonu který byste mi za tu cenu radili a já bych se pak ještě rozhodl. Mě je to opravdu jedno,že by to byli vyhozené peníze.
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Pocket na hry rozhodně není a internet bude na příšerném malém displeji s děsivým rozlišením nepoužitelný. Klidně si nám nevěř, ale je to tak - jdi se na něj kouknout do nějakého elektra. Já radím Huawei Ascend G300
"Mě je to opravdu jedno,že by to byli vyhozené peníze.", řeklo 8-leté dítě. Nezlob se, ale tohle nemůže rozumně uvažující člověk napsat!!
"Mě je to opravdu jedno,že by to byli vyhozené peníze.", řeklo 8-leté dítě. Nezlob se, ale tohle nemůže rozumně uvažující člověk napsat!!
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nech si poradit, jinak budeš opravdu zklamaný... Telefon za tuhle cenu nebude mít uspokojivý výkon a telefon nebude plynulý, ovládání strašné,... Jsou to opravdu vyhozené peníze. Trochu přišetři a ta G300 je opravdu výborná volba.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
A šel by ten G300 koupit na Aukru,aniž bych se musel obávat,že mě někdo okrade?
Ok,díky. A nemusím mít strach že mě někdo okrade teda? Protože co jsem slyšel od lidí tak mají s aukrem špatné zkušenosti,tak se docela bojím.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
A jaký je rozdíl v tom, že tě někdo okrade a nebo koupíš naprosto nepoužitelný mobil? :-) Musíš číst komentáře o lidech a nekupovat u lidí s málo kladnými ohlasy. Jen ověřené prodejce.
Re: Chytrý telefon do 3000 - 3500 kč Vyřešeno
Tak jo,kouknu na to :) Díky
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Grafika z bazaru cena cca 2-3000 Kč Příloha(y)
od michal84 » 15 bře 2025 14:06 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 38
- 14483
-
od michal84
Zobrazit poslední příspěvek
11 dub 2025 10:54
-
-
- 6
- 5226
-
od Søren
05 zář 2024 17:32
-
-
Cross platform hra PC + telefon
od pidlo » 16 úno 2025 20:27 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 0
- 3527
-
od pidlo
16 úno 2025 20:27
-
-
-
Poradí mi někdo dobré offline hry pro telefon nubia. Příloha(y)
od pidlo » 23 čer 2024 14:48 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 3
- 3912
-
od MrVoltz
25 čer 2024 21:49
-
-
-
Telefon s opětovně automaticky nepřipojí přes Bluetooth k autu
od Peťa » 12 pro 2024 13:55 » v Vše ostatní (z oblasti IT) - 0
- 18538