Výkon CPU
Asi tě zklamu, ale neodpovídá to... Athlon XP 2500+ má běžet na frekvenci sběrnice 166MHz, tobě běží jen na 133. S tímhle procákem mám Drystone 6900 a Whetstone 2900.
Je potřeba to nastavit v biosu. Vyber položku "Frequency/Voltage Control" a tam změň položku "CPU FSB Clock" na 166. Pak by to mělo být správně.
Je potřeba to nastavit v biosu. Vyber položku "Frequency/Voltage Control" a tam změň položku "CPU FSB Clock" na 166. Pak by to mělo být správně.
Dobře tak to přenastavim, ale nemužu to nějak poškodit? Jakto,že to ted piše, že to je Athlon 1900 když předtim to psalo, že je to 2500-ukazuje to i Sandra. Asi to bylo tim přenastavenim biosu, ne?
Taky se mi tedka párkrát stalo, že se počitač na sekundu zasek pak blikla obrazovka jako kdyř měníš rozlišení a vše bylo zas OK. Asi tříkrát se mi to stalo když jsem něco zpouštěl z Windows Media playeru 10. Zvláštní...
Taky se mi tedka párkrát stalo, že se počitač na sekundu zasek pak blikla obrazovka jako kdyř měníš rozlišení a vše bylo zas OK. Asi tříkrát se mi to stalo když jsem něco zpouštěl z Windows Media playeru 10. Zvláštní...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 12
- 4814
-
od RIKI22
Zobrazit poslední příspěvek
03 úno 2025 17:53