Hotmail - nechodí maily od "cizích" odesilatelů

Jakékoliv komunikační nástroje jako Skype, ICQ, Windows messenger...ale i různé diskuze, chaty…

Moderátor: Mods_senior

safpet
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Hotmail - nechodí maily od "cizích" odesilatelů

Příspěvekod safpet » 15 lis 2012 08:27

Zdravím, mám menší problém......
Mám mail u Hotmail ve formátu méjmeno@mádomena.cz a jako poštovního klienta používám Thunderbird. Často se mi stává že mi přijde mail, na který čekám. Musím se pak přihlásit přes web do mého účtu a tam mail najdu v nevyžádané poště, bohužel i s dalšími potřebnými maily.

V mailu je pak napsaná tato hláška "Filtr Microsoft SmartScreen označil tuto zprávu jako nevyžádanou poštu. Zpráva bude za deset dní odstraněna. Zpráva je bezpečná | Nevím, zobrazit obsah", pokud dám "zpráva je bezpečná", přesune se mi do doručené pošty a poté již při dalším mailu od stejného odesílatele mi mail normálně přijde. Stejné je když zmáčknu v tomto nevyžádaném mailu na políčko "přidat do kontaktů". Poté mi pak maily od tohoto odesílatele pezproblémů přijdou. Bohužel když někdo cizí něco pošle tak se to opět ocitne v nevyžádané poště. Nevíte prosím někdo co stím? Přípdně jak úplně vypnout ten Filtr Microsoft SmartScreen

Reklama
Bari
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: Hotmail - nechodí maily od "cizích" odesilatelů

Příspěvekod Bari » 30 lis 2012 12:11

Nemáš v Další nastavení pošty - Filtry a ohlašován nastavený režim Výhradní? Pokud ano, přepni na režim Standardní.

Zpět na “Komunikace na internetu”