Ahoj,
mám takový problém:
Pokud mám puštěný notebook na psacím stole, tak se neuvěřitelně seká. Hlavně kurzor a je jedno, zda ho ovládám myší nebo touchpadem, výsledek je vždy stejný a počítač je prakticky nepoužitelný.
Záhada je v tom, že pokud jdu s notebookem na jiné místo, tak šlape jak má a když jsem přinesl druhý notebook na tento stůl, tak měl ty samé problémy.
Nevíte čím by to mohlo být způsobené?
(notebook má procesor i5, 8GB RAM, 1GB grafická karta, takže nedostatečným výkonem by to být nemělo...)
Nebo jestli to může být nějakým zářením, ale poblíž žádný silný zdroj není.
Nepochopitelné záseky notebooku Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Re: Nepochopitelné záseky notebooku
To je opravdu zajímavý problém. To dělá i když je jen na baterii? Pokud jenom na zdroj, pak zkus natáhnout prodlužovačku z jiné zásuvky.
Je jedno, jestli jede na baterii nebo ze sítě..
Asi se tedy budu muset s notebookem pokaždé přesunout.
Asi se tedy budu muset s notebookem pokaždé přesunout.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nejspíše nějaké rušení. Co je na tom stole nebo poblíž a co je ještě připojeno v zásuvce, kde je připojen i zdroj notebooku?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Pohlaví:
Jak píše Pic, někde tam něco je, tohle není vůbec běžné.
Svého času jsem opravoval TV, majitel si ji opravenou a seřízenou odvezl a večer byl zpátky že má zdeformovaný obraz. Tak jsem ji položil na pracovní stůl a obraz byl v pohodě. Byl to velký předválečný psací stůl se spoustou zásuvek /šuplíků/ a dalšími úložnými prostory.
Znovu si ji odvezl a zase se vrátil. Tak jsem ji měl pak asi tři dny na sole a dumal co s tím je protože jsem si to neuměl vysvětlit. Pak jsem ale měl něco důležitého na opravu tak jsem tu zapnutou TV přenesl o 3m dále na jiný stůl a ejhle obraz byl šišatej. A pak mi to došlo. V tom prvním stole jsem měl spoustu /možná 20/ nedodělaných alarmů ve kterých byly vysokotónové reproduktory se silným magnetem
Záhada byla vyřešena.
Ale co by mohlo rušit notebook mne fakt nenapadá.
Svého času jsem opravoval TV, majitel si ji opravenou a seřízenou odvezl a večer byl zpátky že má zdeformovaný obraz. Tak jsem ji položil na pracovní stůl a obraz byl v pohodě. Byl to velký předválečný psací stůl se spoustou zásuvek /šuplíků/ a dalšími úložnými prostory.
Znovu si ji odvezl a zase se vrátil. Tak jsem ji měl pak asi tři dny na sole a dumal co s tím je protože jsem si to neuměl vysvětlit. Pak jsem ale měl něco důležitého na opravu tak jsem tu zapnutou TV přenesl o 3m dále na jiný stůl a ejhle obraz byl šišatej. A pak mi to došlo. V tom prvním stole jsem měl spoustu /možná 20/ nedodělaných alarmů ve kterých byly vysokotónové reproduktory se silným magnetem
Záhada byla vyřešena.

Ale co by mohlo rušit notebook mne fakt nenapadá.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 2279
-
od Fantousek
Zobrazit poslední příspěvek
03 říj 2024 14:10