Rozdil mezi DVD+-R/RW a DVDRW/RAM

Sekce pro řešení potíží s přehráváním multimédií (kodeky, přehrávače..) nebo s vypalováním...

Moderátor: Mods_senior

Lowec
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Rozdil mezi DVD+-R/RW a DVDRW/RAM

Příspěvekod Lowec » 29 dub 2007 19:46

mel jsem mechaniku DVD+-R/RW Sony DWQ28A DL4x4 a mel jsem ji na reklamacce. Jelikoz uz se nevyrabi, tak mi dali DVDRW/RAM Sony AWG170A 8x8. Nektera DVD na tom prehraju bez problemu, ale vetsina se mi zobrazi jako ze na nich nic neni. Ale u kamose i na stare mechanice mi sly naprosto v poradku. Nevote cim to muze byt? A jaky je rozdil mezi DVD+-R/RW a DVDRW/RAM? dekuju za odpoved :smile:

Reklama
James_Radlle
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Re: Rozdil mezi DVD+-R/RW a DVDRW/RAM

Příspěvekod James_Radlle » 29 dub 2007 22:51

Lowec píše:mel jsem mechaniku DVD+-R/RW Sony DWQ28A DL4x4 a mel jsem ji na reklamacce. Jelikoz uz se nevyrabi, tak mi dali DVDRW/RAM Sony AWG170A 8x8. Nektera DVD na tom prehraju bez problemu, ale vetsina se mi zobrazi jako ze na nich nic neni. Ale u kamose i na stare mechanice mi sly naprosto v poradku. Nevote cim to muze byt? A jaky je rozdil mezi DVD+-R/RW a DVDRW/RAM? dekuju za odpoved :smile:

V zasade v tom je jen ten rozdil ze ta druha ma podporu medii ram a ostatni vlastnosti jako cteni/zapis na media -+r/rw by mel byt stejny jako u 1. mech. akorat rychleji, ze ti nektera media nejdou muze byt zpusobeno firmwarem, ktery ma 2.mechanika, nejspis je vadny nebo nedosahuje te kvality jake bys chtel. Neco za neco - podpora ram +, citelnost - -r -wr :)
Zkusil bych najit novy FW a mechaniku aktualizovat anebo se podivat na netu jaky jsou na ni reference. :bigups:
Počítač: ANO! :bottle:

Lowec
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod Lowec » 29 dub 2007 23:25

sem si stahl ten novej firmware, ma to asi 700 kb a je to soubor .bin, ale ja ted nevim co s nim udelat

James_Radlle
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod James_Radlle » 30 dub 2007 01:42

Počítač: ANO! :bottle:

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek