rolování pomocí touchpadu Vyřešeno
rolování pomocí touchpadu
Potřebovala bych změnit nastavení na Asusu, aby mi touchpad uměl rolovat dolů a nahoru? A třeba i ze strany na stranu. Umí je klasicky pohybovat kurzorem. Díky.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: rolování pomocí touchpadu
Jakém ASUSu?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Jestli je to nový book, tak ty mají rolování dvěma prsty. Jedním pouze hýbeš kurzorem. Ty touchpad mají mutlitouch vrstvu a book se dá ovládat pomocí gest.
Odesláno z mého GT-I9100 pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého GT-I9100 pomocí Tapatalk 2
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Je to Asus k55vm, ten nový. A rolování dvěma prsty nefunguje, to jsem samozřejmě zkoušela.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Těch k55vm je snad milion konfigurací...
Zkus se podívat do ovládacích panelů do nastavení touchpadu/myši. Možná to máš jen zakázané. Jinak na mém notebooku to nejsou dva, ale tři prsty
Zkus se podívat do ovládacích panelů do nastavení touchpadu/myši. Možná to máš jen zakázané. Jinak na mém notebooku to nejsou dva, ale tři prsty
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
Re: rolování pomocí touchpadu Vyřešeno
Nakonec jsem na Asus.cz našla další ovladače a pomohlo to. Takže teď mi funguje rolování na dva prsty a i další vychytávky.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Sledování pomocí hodinek
od palecek » 29 srp 2024 09:47 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 3
- 3824
-
od GamerXXX