hokej na netu
- cybernovi
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
hokej na netu
Jelikož zrovna v nejbližším měsíci mi nebude fungovat televize na koleji, tak se hledám live přenosy hokejovych utkání MS v Rusku, aspon našich. Obraz, ne jen text co se děje :) Na olympiadu v Turine, ligu mistru se mi vždy podařilo neco najit, ale ted to nejak nemuzu vygooglit. Dekuji všem alepson za snahu hledani :)
- cybernovi
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
aliaz75: diky, ale myslel jsem live streamovanej video prenos;)
martyy: tohle jsem taky nasel ale nevim jak to spustit, kdyz u jakehokoli prenosu dam tu zelenou šipku na spusteni tak my firefox vyhodi: ,,Firefox nemuze otevrit tuto adresu, nebot protokolu (tvans,sop,..) neni prirazen zadny program" . Neviš co s tim?
martyy: tohle jsem taky nasel ale nevim jak to spustit, kdyz u jakehokoli prenosu dam tu zelenou šipku na spusteni tak my firefox vyhodi: ,,Firefox nemuze otevrit tuto adresu, nebot protokolu (tvans,sop,..) neni prirazen zadny program" . Neviš co s tim?
cybernovi: když se přepneš na té martyyho stránce na Úvod, tak tam najdeš odkazy na P2P programy, které si musíš nainstalovat, aby ti to chodilo. Potřebný program poznáš podle sloupce, ve kterém je zelená šipka.
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”