pálení DVD videa max 2x rychlostí???

Sekce pro řešení potíží s přehráváním multimédií (kodeky, přehrávače..) nebo s vypalováním...

Moderátor: Mods_senior

jarod72pm
Level 4.5
Level 4.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

re

Příspěvekod jarod72pm » 30 dub 2007 12:36

To je na tom to zajímavé že problém se táhne už pěkně dlouho kdybych to měl rozepisovat tak se za tu dobu měnili prog. a zakladní deska 2x procesor 1x palírna 2x paměti 1x HDD 1x ,nera,média
jenže mám palírnu samsung která pálí video u kámoše v pohodě 8x a jede to normálně nastavené to má jak já (all programy)ale je tu rozdíl ve výsledku buď ten můj a kámošův DVD přehrávač je shit a nebere DVD vypálená větší rychlostí(což osobně nechápu-asi kravina) nebo je nejaký soft špatný .
protože běžně dvd soubory (vob) dělám přes nero recode (používám média které mi nero pustí minimálně pálit 4x (míň nejde nastavit!) ale v DVD fab platinum když jsem kopíroval DVDčko tak se to tvářilo že to pálí 2x rychlostí (proptože jsem to tak nastavil)a kupodivu se DVDčko pak vůbec nesekalo.
je to bolest hodně lidí co jsem koukal po netu - mechaniky nastavené v pořádku -soft no problem ale prostě film se seká -jedna z mála věcí která mě hodně rozhodila a není řešení :-(
AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.

Reklama
Zdena.Sladky
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Re: re

Příspěvekod Zdena.Sladky » 30 dub 2007 12:58

jarod72pm píše:buď ten můj a kámošův DVD přehrávač je shit a nebere DVD vypálená větší rychlostí(což osobně nechápu-asi kravina)

To nemáš tak úplně pravdu. Záleží i na přehrávači. Třeba jak jsem psal, že nemám problém ani s rychlým pálením... přehrávač od Philipse, který máme doma, má problémy i s pomalu pálenými DVD. Podobné informace mám od více lidí. Samozřejmě, záleží i na typu vypalovačky, mám LG a DVDčka, která jsem dělal zatím přelouskaly všechny přehrávače.

Nejlepší zkušenosti mám s přehrávačem Panasonic, ten zchroupe skoro všechno. Vzhledem k tomu, že jsi kompletně vyměnil celý HW i SW, je mi divné, aby chyba byla v PC. Zase na druhou stranu říkáš, že u kámoše tvá mechanika funguje bez poblémů, to je divné...

Asi bych možná zkusil použít jiný program než Nero Recode. Třeba je zádrhel tam. Anebo, pokud jsi na něj zvyklý, pořídit si novější verzi Nera. Já DVD kopíruju přes Shrink nebo DVDFab Decrypter a "no problem"
AMD Athlon X2 6000+ 3.0GHz, chladič Thermaltake BigTyp VP, 3GB DDRII 667 Corsair (2x512MB, 2x1GB), deska Asus M2N-SLI Deluxe nForce 570sli, gr. karta Asus 9800GTX+ 512MB, 3xHDD WD(250GB+200GB+1000GB), case Thermaltake Swing VB6000BWS, zdroj Corsair VX550W, 24" LCD Samsung T240HD

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 30 dub 2007 19:47

Tak teď sem z toho anda POkud se jedná o DVD přehrávač dost záleží na velikosti buferu a rychlosti jakou je schopný dekódovat právě přehrávaný záznam taky pokud to náš rypnuté do menšího formátu než je tV obrazovka snaží se to přehrávač dopočítat na celý obraz tam ho to též může brzdit.

Jinak už mě napadá pouze Upgrade Firmware ve vypalovačce. S tím že bude záležet na tom jaký soft má v PC kámoš a jaký ty. Můžou být třeba rozdíly v ovladačích takže jedině Sisifofská práce porovnat kus od kusu všechen SW na vypalování včetně ovladačů a jejich verzí, ktery má kámoš a který ty. CO se HW týče Kámoš asi nebude mít nachlup shodné PC jak ty. Majděte rozdíly pak se pokusíme najít řešení. Za sebe prostě nevím.

TO Maffi tak tohle dělá velký bufer a hlavně ram a docela ti to závidim.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

Radix
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Radix » 30 dub 2007 21:39

Prosím, dnes nepalte DVD, ale běžte pálit čarodějnice.

foxy_whiteFox
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod foxy_whiteFox » 30 dub 2007 21:46

... nebo jointy.

Obrázek

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • SSD rychlosti
    od Søren » 05 srp 2024 01:20 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    2
    1180
    od Søren Zobrazit poslední příspěvek
    05 srp 2024 02:02
  • PC střih 4k videa
    od jan.jirek » 26 led 2025 13:58 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    9
    2693
    od falco_dee Zobrazit poslední příspěvek
    26 led 2025 18:25
  • PC na hry a střih videa
    od jval » 28 lis 2024 22:11 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    9
    6125
    od jval Zobrazit poslední příspěvek
    04 bře 2025 20:41
  • PC pro střih 4k videa - konzultace vybrané sestavy
    od Karkulinn » 07 led 2025 18:43 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    2
    1205
    od Karkulinn Zobrazit poslední příspěvek
    07 led 2025 20:17
  • Jaký program pro zpracování videa je nejlepší?
    od zuzana3 » 13 kvě 2025 08:48 » v Programy ke stažení
    7
    5977
    od buchtik Zobrazit poslední příspěvek
    14 kvě 2025 12:20

Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”