Zdarec,
vyskytl se mi menší problém s tímto fórem. Nemůžu jej nalézt v aplikaci Tapatalk - i když vím že tam je a aktivně jsem jej používal.
Tapatalk a pc-help - jak ho najít? Vyřešeno
Tapatalk a pc-help - jak ho najít?
Naposledy upravil(a) Ltb dne 19 lis 2012 14:28, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Úprava nadpisu
Důvod: Úprava nadpisu
NZXT H6 Flow MB MSI MAG B550 TOMAHAWK CPU AMD Ryzen 5 5600X GPU XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT RAM Kingston Fury 32GB HDD SSD M.2 ADATA XPG Gammix S11 1TB HDD 2 TB PSU Seasonic Focus GX-850 AOC C24G1 144Hz Mobil Apple iPhone 15Pro 256GB Tablet iPad Air M2
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Tapatalk
Teď bylo několik aktualizací. Nemám ale problém fórum najít. Zkus reinstal.
Odesláno z mého GT-I9100 pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého GT-I9100 pomocí Tapatalk 2
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Re: Tapatalk
Reinstal proveden, ale stále nic. Ať zkouším pc-help nebo i pc-help.cz - vyjede mi jen celkový seznam fór kam se můžu zalogovat.
Zkoušel jsem vyhledat i jiná fora kde jsem registrován a naprosto v pohodě mi je najde.
Zkoušel jsem vyhledat i jiná fora kde jsem registrován a naprosto v pohodě mi je najde.
NZXT H6 Flow MB MSI MAG B550 TOMAHAWK CPU AMD Ryzen 5 5600X GPU XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT RAM Kingston Fury 32GB HDD SSD M.2 ADATA XPG Gammix S11 1TB HDD 2 TB PSU Seasonic Focus GX-850 AOC C24G1 144Hz Mobil Apple iPhone 15Pro 256GB Tablet iPad Air M2
- Ltb
- Administrátor
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Tapatalk a pc-help - jak ho najít?
Měl bych malý tip - sám jsem před nedávnem musel reinstalovat Tapatalk a taktéž jsem nás nemohl najít....zkus vyhledat "počítačové fórum", měl by jsi to hned najít 
P.S. dodatečně se musím podívat na to, proč nás to pod pc-help.cz nenajde...

P.S. dodatečně se musím podívat na to, proč nás to pod pc-help.cz nenajde...

Re: Tapatalk a pc-help - jak ho najít? Vyřešeno
2Ltb
Už jsem vás našel - děkuji za tvůj tip "počítačové forum" už jsem zpět online. Ale nějak mi to hlava nebere - vždy jsem vás našel a hledal jako pc-help.cz
Už jsem vás našel - děkuji za tvůj tip "počítačové forum" už jsem zpět online. Ale nějak mi to hlava nebere - vždy jsem vás našel a hledal jako pc-help.cz
- Ltb
- Administrátor
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Tapatalk a pc-help - jak ho najít?
Mně to taky hlava nebere
.... už jen proto, že "počítačové fórum" máme v názvu stejně tak, jako pc-help.cz. Ale zkusím s tím ještě něco udělat - při nejhorším napíši na support tapatalku...

Zpět na “Komunikace na internetu”