Dnes je veškerá technika jen spotřební zboží. Dříve disky vydržely deset let v chodu. Dnes jsou rády, že dožijí záruku. Mobil se mění co rok až dva. Prostě na trvanlivost nikdo nehraje. Není to výnosné. Ale zase na druhou stranu je životnost za "rozumnou" cenu. Disky sice vydržely deset let, ale kolik tehdy staly. To samé PC. Sice statisíce, ale žijí dodnes.
Odesláno z mého GT-I9100 pomocí Tapatalk 2
Poraďte dotykový telefon vyšší třídy
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Poraďte dotykový telefon vyšší třídy
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Malá recenze na Nexus 4 http://www.svetandroida.cz/nexus-4-prvn ... nze-201211
NZXT H6 Flow MB MSI MAG B550 TOMAHAWK CPU AMD Ryzen 5 5600X GPU XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT RAM Kingston Fury 32GB HDD SSD M.2 ADATA XPG Gammix S11 1TB HDD 2 TB PSU Seasonic Focus GX-850 AOC C24G1 144Hz Mobil Apple iPhone 15Pro 256GB Tablet iPad Air M2
- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Já nevim, jsem docela puntičkář takže z takové praskliny by mi asi vypadali vlasy pokud bych si je dřív nevytrhal...
No to tomhle zjištění jsem se začal poohlížet dál a musím říct, že víc a víc uvažuju o tom HTC One S, který mě zaujal hned několikrát. Za prvé celistvý hliníkový kryt o jehož přednostech se asi ani bavit nemusíme. 4,3" úhlopříčka mi přijde jako ideální kompromis mezi pohodlným surfováním a mobilitou. Po těch posledních pár dní ponořených v telefonech už se v tom začínám celkem orientovat a tak jsem se dozvěděl pár zajímavých věcí. Procesor Qualcomm Snapdragon S4 se svými dvěmi jádry a nejnovější architekturou Cortex A15 je nejen v běžných operacích razantně výkonější než třeba slavná Tegra 3 se čtyřmi jádry obsažená třeba i v SGSIII a asi jediný procesor už se staví nad něj a to je jeho následník se čtyřmi jádry. Trávě tento procesor by měl vlastnit Nexus 4. Což je řekl bych velké plus pro HTC One S. Ovšem ještě nutno podotknout, že i foťák by měl stát za to. Nejen že díky vysoké citlivosti by z něj měli lést pěkné fotky ale telefon slibuje i vysokou rychlost focení. Toť k hlavním přednostem asi a teď proč váhat. Asi největším mínusem je paměť pouhých 16GB přičemž 2GB si vezme OS a pro mě tak zbyde 12GB což je pro takový telefon dost málo a možnost rozšíření paměťovkou zde není.
To by mohl být do budoucna vskutku problém... Co si o něm myslíte vy?

Nebo ještě toto, ale je to Huawei http://www.sunnysoft.cz/zbozi/056ZHU-01 ... white.html
Taky má pěknou výbavu + slot na micro SD karty
Taky má pěknou výbavu + slot na micro SD karty
NZXT H6 Flow MB MSI MAG B550 TOMAHAWK CPU AMD Ryzen 5 5600X GPU XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT RAM Kingston Fury 32GB HDD SSD M.2 ADATA XPG Gammix S11 1TB HDD 2 TB PSU Seasonic Focus GX-850 AOC C24G1 144Hz Mobil Apple iPhone 15Pro 256GB Tablet iPad Air M2
- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Huawei mi problém v žádném případě nedělá. Ba naopak mě mrzí, že nemá více modelů na výběr a tak je to buď a nebo ale model P1 se mi fakt nelíbí. Nakonec, mám doma Acend G300 a spokojenost. Ale to už raději počkat na ten Acend D quad, který jsem zmiňoval v prvním příspěvku.
Co se toho nexusu týč. V tom článku píšou dostupnost až koncem ledna/začátkem února. Ten telefon je strašně rozporuplný. Supr výbava ale to sklo + jsem tam také četl, že se u nás bude sřejmě prodávat asi jen 8/16GB verze ne? A pak mi ještě někdo vysvětlete to rozlišení 1280 x 768 ?!?!
Co se toho nexusu týč. V tom článku píšou dostupnost až koncem ledna/začátkem února. Ten telefon je strašně rozporuplný. Supr výbava ale to sklo + jsem tam také četl, že se u nás bude sřejmě prodávat asi jen 8/16GB verze ne? A pak mi ještě někdo vysvětlete to rozlišení 1280 x 768 ?!?!
Jak na tu nabídku koukám čím dál více, tím více se mi tam nezdá žádné zařízení jako vhodné.
Osobně čekám jen na jeden telefon a to na tento http://androidportal.sk/2012/11/meizu-mx2/ ale bůhví kdy se dostane do Evropy
Osobně čekám jen na jeden telefon a to na tento http://androidportal.sk/2012/11/meizu-mx2/ ale bůhví kdy se dostane do Evropy
- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Tak ten má stejně debilní rozlišení a ještě o něco víc. Podle mě to nebude dělat dobrotu a HD na 4,4" display? To také nezní jako něco rozumného... A máš pravdu, také mi připadá, že na trhu není nic co by se alespoň přibližovalo ideálu. 

Nebo mě napadl ještě Samsung Galaxy SII - sice starší kousek, ale HW parametry neurazí.
U tohohle telefonu Meizu MX2 mě nejvíce láká poměr cena/výkon a pak dále už od výroby má Custom ROM MIUI
U tohohle telefonu Meizu MX2 mě nejvíce láká poměr cena/výkon a pak dále už od výroby má Custom ROM MIUI
- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Já nevim, pro mě je teď nejlákavější to HTC. Jen by mě zajímal ten jejich HTC Sense, z toho mám trochu obavy...
EDIT: Teď jsem zase narazil na tohle... HTC One S má problémy s kvalitou keramického krytu
Na odolnosti krytu nebo jeho účelu to nic nemění ale...
Pořád je to pro mě ale přijatelnější než že se mi telefon rozlomí vejpůl!
EDIT: Teď jsem zase narazil na tohle... HTC One S má problémy s kvalitou keramického krytu
Na odolnosti krytu nebo jeho účelu to nic nemění ale...

Naposledy upravil(a) Funstorm007 dne 20 lis 2012 18:27, celkem upraveno 1 x.
Za těch pár let jsem měl možnost vyzkoušet několik androidích zařízení a Sense mi z nich přišlo nejjednodušší. To bude asi i tím že je Sense dost prorostlé do systému.
- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
No já nevím, HTC jsem moc možnost neměl testovat ale mám doma k dispozici ten Huawei a ten má asi normálně holý Android od Googlu a ten mi celkem vyhovuje. Na notifikační liště je třeba možnost povolit/zakázat datový přenos což je dle mého vynikající funkce ale moc telefonů jí nemá. Prostě a jednoduše ten telefon jsem měl nonstop dva dny a paráda. Nevím, jaký je mezi tím a Sense přesně rozdíl, musím se podívat na nějaké recenze a videa ale tak nějak z toho mám trochu strach. A nakonec, dá se ten OS na telefonu přeinstalovat? Tuším se tomu říká root ale moc toho v tomto směru nevím...
Co se týče Sense - na to bude nejlepší youtube nebo se zajít podívat do nějakého shopu.
Ano stávající ROM se dá nahradit nějakou alternativní z xda-developers.com
Ano stávající ROM se dá nahradit nějakou alternativní z xda-developers.com
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
HDMI dotykový displej pro raspberry.
od BigSandy » 01 led 2025 10:27 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 13
- 5452
-
od mmmartin
Zobrazit poslední příspěvek
02 led 2025 12:46
-
-
-
RAM s vyšší frekvencní než podporuje CPU
od Karkulinn » 28 led 2025 20:40 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 9
- 2813
-
od falco_dee
30 led 2025 19:35
-
-
- 6
- 5227
-
od Søren
05 zář 2024 17:32
-
-
Cross platform hra PC + telefon
od pidlo » 16 úno 2025 20:27 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 0
- 3528
-
od pidlo
16 úno 2025 20:27
-
-
-
Poradí mi někdo dobré offline hry pro telefon nubia. Příloha(y)
od pidlo » 23 čer 2024 14:48 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 3
- 3912
-
od MrVoltz
25 čer 2024 21:49
-
Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”