Zdravim... chci se jen zeptat jestli mam spravny ovladac pro grafickou kartu... na obrazku vidite jen nazev karty, nemelo by ta toho byt vic? kyz jsem zkousel pustit nekterou ze starsich her, ohlasilo mi to chybu abych si zaktualizoval ovladace pro grafiku...
tady jsem hledal a a viz nize nainstaloval http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx
Driver - grafická karta Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Re: Grafická karta
Jestli si nenašel novější verzi pak není co řešit.n A jestli máš vybraný správný sytém 32/64bit.
Re: Driver - grafická karta
mam.. je to videt na obrazku
-
- Pohlaví:
Na obrázku není vidět jestli máš XP 32 nebo 64, ale jenom že si 32 vybral 

nebudu vybirat 32 kdybch mel 64 :-)
-
- Pohlaví:
Re: Driver - grafická karta Vyřešeno
Má cenu se takto dohadovat? Já jen napsal co vidím a lepší se dvakrát zeptat, než zbytečně dvě hodiny zkoušet špatné ovladače. Ostatně jako včera.
Pokud máš poslední verzi ovladačů, pak s tím nic neuděláš. Krom toho některé zařízení hlásí že chce aktualizovat ovladač a přitom by pomohla starší verze. Ne všemu co ten počítač píše se musí nutně věřit.

Pokud máš poslední verzi ovladačů, pak s tím nic neuděláš. Krom toho některé zařízení hlásí že chce aktualizovat ovladač a přitom by pomohla starší verze. Ne všemu co ten počítač píše se musí nutně věřit.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 4379
-
od Kminek
Zobrazit poslední příspěvek
03 bře 2025 07:11