Je možné mít poškozený Socket na MB s funkčním CPU? Vyřešeno
Je možné mít poškozený Socket na MB s funkčním CPU?
Otázka je v nadpisu, mám pocit že mám poškozený socket, je možné aby na poškozeném socketu fungoval procesor a vůbec celý systém? Předem děkuji všem za příspěvky.
Asus Sabertooth Z77 | Intel Core i5-3570K 3.4Ghz/3.8Ghz Turbo | Gelid Tranquillo rev.2 | Corsair Vengeance Black 8Gb 1600Mhz | Asus GTX 680 DCIIT 2Gb 6008Mhz 1137Mhz/1201Mhz Boost | OZC Vertex 4 128Gb | Seagate Barracuda 1.5Tb | Seasonic 620 M12II | Bitfénix Colossus Window
Re: Je možné mít poškozený Socket na MB s funkčním CPU?
Urcite
Pokud neni poskozeno vodive spojeni mezi piny procesoru ktere jsou skutecne potreba
Pokud neni poskozeno vodive spojeni mezi piny procesoru ktere jsou skutecne potreba
Jde mi o to, jestli můžu pociťovat něaké následky, nebo vše funguje jak má dokuď nejsou poškozené spoje jak jste zmínil?
Asus Sabertooth Z77 | Intel Core i5-3570K 3.4Ghz/3.8Ghz Turbo | Gelid Tranquillo rev.2 | Corsair Vengeance Black 8Gb 1600Mhz | Asus GTX 680 DCIIT 2Gb 6008Mhz 1137Mhz/1201Mhz Boost | OZC Vertex 4 128Gb | Seagate Barracuda 1.5Tb | Seasonic 620 M12II | Bitfénix Colossus Window
- MiliNess
- člen BSOD týmu
-
Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud bude poškozena patice v místě kde je nějaký důležitý pin CPU, tak to určitě poznáš. Pravděpodobně se ani nespustí počítač. V lepším případě by mohlo docházet k pádům OS, restartům počítače a pod.
-každý má svou pravdu a ta se nemusí vždycky shodovat s tvou vlastní
-naše problémy jsou pouze v naší hlavě
-okolní svět není ani dobrý ani špatný, je mu zcela lhostejné, jestli existuješ
-nejdůležitější v životě je láska. Všechno ostatní jsou zbytečnosti
-naše problémy jsou pouze v naší hlavě
-okolní svět není ani dobrý ani špatný, je mu zcela lhostejné, jestli existuješ
-nejdůležitější v životě je láska. Všechno ostatní jsou zbytečnosti
Pri startu se provadi autotest motherboardu, kdyby tam byl problem, pocitac se nespusti
Jediny problem, ktery by se timto neodhalil je takovy, ktery se projevi az po zahrati
V pripade, ze pocitac funguje jak ma tam na 99% zadny problem nebude, i kdyz lepsi by bylo videt fotografii toho poskozeni
Jediny problem, ktery by se timto neodhalil je takovy, ktery se projevi az po zahrati
V pripade, ze pocitac funguje jak ma tam na 99% zadny problem nebude, i kdyz lepsi by bylo videt fotografii toho poskozeni
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Joey61 píše:Otázka je v nadpisu, mám pocit že mám poškozený socket, je možné aby na poškozeném socketu fungoval procesor a vůbec celý systém? Předem děkuji všem za příspěvky.
A co kdybys ten pocit nafotil a vložil sem do přílohy? Pak bychom mohli mít stejné pocity...
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
[OT]
Včera si se mnou kamarád domluvil na dnešek návštěvu restaurace a mám takový pocit, že budu mít změněné vnímání. Doufám, že nemusím přikládat foto, aby se naše pocity vyrovnaly
[/OT]
Včera si se mnou kamarád domluvil na dnešek návštěvu restaurace a mám takový pocit, že budu mít změněné vnímání. Doufám, že nemusím přikládat foto, aby se naše pocity vyrovnaly

[/OT]
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Prdelky, prdelky 
Nemyslím to doslova!

Nemyslím to doslova!
Zatím se nikdo nezeptal, tak se zkusím zeptat já. Z čeho ten Tvůj pocit plyne? Jak se to projevuje na činnosti PC?
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Když jsem dnes pc spustil, vše běželo pěkně, po cca 2 hodinách hraní se mi sekla hra na cca 5s, po tom se sekání často opakovalo, začal mi blbnout i skype, často neodpovídal, i mozilla, taky neodpovídá, rozbaloval sem archiv ve winraru, taky neodpovídal, spousta věcí mi teď neodpovídá a je to dost otravné, vyfotit to zkusím ale nevím jestli na tom bude něco vidět, to poškození je dost malé co se velikosti týče..
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
A jak k tomu poškození došlo? Jsi vyndaval procesor?
Jo, a jeden pin jsem měl ohlý, tak jsem ho narovnal zpátky..
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3349
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
14 zář 2024 17:00