Zdravím, má někdo zkušenost s tou službou? Blbec jsem to zaregistroval až po PIN3 (rozdávají údajně flashky za reg) a až pak jsem četl ceník, kde píší o nějákým poplatku 1000 kč za rok při plném přístupu (Omezený je zdarma). Nikde jsem ale nenašel, jaký účet mám....poradí někdo?
Zrušení kdyžtak trvá 6 měsíců, co jsem našel, tak snad to v případě popl. půjde hnd zrušit...
Mojeid - zkušenosti
Re: Mojeid - zkušenosti
Já to mám nevím jak dlouho, snad půl roku, možná rok. Nikdo ode mě žádné peníze nikdy nechtěl a přihlašuju se pomocí toho na některé servery, což je pohodlné, protože si nemusím vymýšlet další a další hesla, takže spokojenost.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
- CZechBoY
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
já jsem snad nikde přihlášení pomocí MojeID neviděl
teďka letí FB, takže je všude přihlášení přes FB, ale dávej si bacha co tý aplikaci povoluješ, někdy dost krutě spamujou...
teďka letí FB, takže je všude přihlášení přes FB, ale dávej si bacha co tý aplikaci povoluješ, někdy dost krutě spamujou...
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
CZC má taky MojeID
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
CZC, Lupa.cz, Root.cz, Úschovna; na další si teď z hlavy nevzpomenu, ale myslím, že ještě někam jsem se takhle přihlašoval.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Laoauka píše:Zdravím, má někdo zkušenost s tou službou? Blbec jsem to zaregistroval až po PIN3 (rozdávají údajně flashky za reg) a až pak jsem četl ceník, kde píší o nějákým poplatku 1000 kč za rok při plném přístupu (Omezený je zdarma). Nikde jsem ale nenašel, jaký účet mám....poradí někdo?
Zrušení kdyžtak trvá 6 měsíců, co jsem našel, tak snad to v případě popl. půjde hnd zrušit...
Dobrý den, čtěte pozorně, poplatek 1000 se týká poskytovatelů služeb, tedy těch, kteří provozují weby, na nichž se lze pomocí mojeID přihlašovat. Pro koncové uživatele je služba mojeID zdarma.
Díky za všechny odpovědi!
Mám pocit že i endora má MojeID ale nejsem si tím jistý :-) , ale nemám ho....
Vtípek
Alenka v říši divů : <div> <div><div><div><div>ALENKA</div> </div> </div> </div></div>
Alenka v říši divů : <div> <div><div><div><div>ALENKA</div> </div> </div> </div></div>
Jde to i na různých Her Ikariam,Darkorbit atd...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Čtečky knih - zkušenosti
od michal84 » 29 črc 2024 14:49 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 5
- 3950
-
od michal84
Zobrazit poslední příspěvek
15 srp 2024 19:02
-
-
- 3
- 2844
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek