Zní to neuvěřitelně, já vím. Ale když dám reproduktory HODNĚ nahlas a hýbu myší posuvníkem v jakékoliv aplikaci (ať už chytnutím a táhnutím nebo kolečkem), v reproduktorech začne zřetelně bzučet. Co to proboha může být?
(netýká se to toho počítače, jehož parametry mám v podpisu)
Pohyb myší způsobuje bzučení v reprácích.
Pohyb myší způsobuje bzučení v reprácích.
Šrot1: MUZEUM
AMD Am5x86 133MHz, MB Octek Hippo 15, ATi 3D Rage II+DVD, 128MB EDO RAM, síťovka, vypalovačka, rádiový tuner, USB, Win98SE/DOS
Šrot2: NB ASUS F5VL: Intel Core 2 Duo 2GHz, ATi Mobility Radeon X2300, 2GB RAM, HDD 250GB, Win Vista

Šrot2: NB ASUS F5VL: Intel Core 2 Duo 2GHz, ATi Mobility Radeon X2300, 2GB RAM, HDD 250GB, Win Vista
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Na starých deskách, kde byla jen sběrnice ISA se doporučovalo umísťovat zvukovku a grafiku co nejdál od sebe, aby se nepřenášel do zvuku, pohyb myši po obrazovce. S příchodem sběrnice PCI se tento neduh prý odstranil, přesto z určitého stereotypu dávám zvukovku vždy do nejspodnějšího slotu. Zkus to, možná to pomůže.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
- foxy_whiteFox
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Bude to nějakej zajímavej problém, páč vím i o dalších lidech, kterým to tak dělá. No prostě haluz
.
(já mám zvukovku integrovanou, ale jak vyplývá z příspěvků výše, nebude to tím)

(já mám zvukovku integrovanou, ale jak vyplývá z příspěvků výše, nebude to tím)
Šrot1: MUZEUM
AMD Am5x86 133MHz, MB Octek Hippo 15, ATi 3D Rage II+DVD, 128MB EDO RAM, síťovka, vypalovačka, rádiový tuner, USB, Win98SE/DOS

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1501
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
21 lis 2024 11:41