Ahoj!
Už několik dní mám procesor vytížený na 100%. Osobně si myslím že to bude nějaký zákeřný virus, nebo trojan. Nejdřív se mi zbláznil Ad-Aware, že mi začal hlásit jeden virus po druhým, tak jsem si myslel, že je asi nějaký poškozený a smazal jsem ho, a asi to byla chyba, protože hned potom v těch miniaplikacích kde je využití CPU a RAM mám neustále CPU 100%, v Everestu je teplota CPU v klidu (když nemám spuštěnou žádnou aplikací) 90 - 92%, což vůbec není normální. Bojím se, aby se mi nezavařil komp, mám Visty SP2. Zajímavé ale je, že když spustím Správce úloh (Ctrl + Alt +Del), nebo Process Explorer tak ty hodnoty jsou v pořádku - Zatížení 10 - 30% a teplota kolem 40. Zdá se mi, že ten virus se schovává když spustím Spráce úloh, abych na něj nepřišel. Komp jsem testoval Avastem -Full Scan, Spybotem, Ad-Awarem a SuperAntiSpywarem (v nouzovém režimu), pokaždé to něco našlo, ale CPU je furt na 100%. Formátovat disk a přeinstalovávat Windowsy se mi fůbec nechce.
Prosím, porad´te co s tím.
Díky
Vytížení CPU 100%
Re: Vytížení CPU 100%
Měl jsem to samé. Zajeď do C:\Windows\SysWOW64\ a smaž soubor igfxupdate.exe. Hídej si pak aby se ti nestahl znovu.
Diky moc, opravdu je to způsobeno timto souborem, ale když ho smažu a restartuju PC, objeví se mi znova. Trochu jsem googlil a je to asi kvůli nějaké aktualizací.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Je to falešná aktualizace. Vlož log z programu HijackThis do stejnojmenné sekce a požádej o pomoc. Návod najdeš v uvedené sekci.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
to se mi stalo taky a přišel jsem na to že to bylo tim že jak mam na procesoru vetracek tak jsem ho nemel poradne prichicenej a dostatecne se to nechladilo a mel jsem tam 100% dal jsem ho tam poradne a bylo to zase dobry muzes to zkusit jestli to neni tim
Zpět na “Problémy s hardwarem”