Zaheslovat nepomuze, BIOS se da snadno resetovat - navic si tam muze dat svoje heslo, takze uzivatel si toho nevsimne
Tudiz stejne nastane stejna situace, jake se ma zabranit
Dat pres hubu je jedno reseni, ale kvuli tomu neni treba vymyslet harakiri, ale udelat to rovnou.......... je jedno jestli za bordel v compu nebo odblokovani biosu a nasledny bordel v kompu
Zablokovat instalace ve W7,nejlépe heslem Vyřešeno
Re: Zablokovat instalace ve W7,nejlépe heslem
Tak jasný že by měl dostat po hubě rovnou, já to beru obecně, nastavení zabezpečení je základ.
Just Fucking Google It!
Nema cenu nastavovat zabezpecni Windows, pokud jde nabootovat neco co to zabezpeceni zmeni nebo obejde
I ten co to nezna to vygoogli za dve minuty jak to obejit
I ten co to nezna to vygoogli za dve minuty jak to obejit
-
- Pohlaví:
To Petr: všechno se dá nějak obejít, ale o tom to není. 14 letý kluk zase toho tolik nedokáže. Pokud by byl opravdu tak dobrej, tak neudělá v počítači b....l a tatík na to nikdy nepřijde.
Takže zaheslovat admina, vytvořit jeho účet, snížit mu práva na standardního uživatele. Další už jen při problémech.
Takže zaheslovat admina, vytvořit jeho účet, snížit mu práva na standardního uživatele. Další už jen při problémech.
Ja jsem presvedcen ze 14lety kluk dokaze naprosto cokoliv, protoze odblokovat pocitac umi i 7lete dite (overeno, fakt dokaze)
Pokud je to synovec, tak se na ten bordel muze prijit az za hooodne dlouhou dobu
Pokud je to synovec, tak se na ten bordel muze prijit az za hooodne dlouhou dobu
Nojo, tak to je o výchově, moje sedmiletá sestra ani neumí s počítačem zacházet.
Dnešní doba spěje do prdele, když už desetiletý holky flirtujou s pedofilama na facebooku a posílaj jim svoje nahý fotky. Já v deseti neměl snad ani mobil, dneska má desetiletý dítě vlastní mobil kterej jim platěj rodiče, notebook/PC (někdy i oboje), neomezený připojení k internetu, a furt je jim to málo.
Prostě když dělá na kompu bordel, tak tam nebude chodit, a vyřešeno. A když se bude vztekat, no tak dostane přes hubu.
//Tak tohle mě fakt praštilo do očí.
viewtopic.php?f=40&t=97071
A hned na to co jsem dopsal tenhle post, náhoda?
Dnešní doba spěje do prdele, když už desetiletý holky flirtujou s pedofilama na facebooku a posílaj jim svoje nahý fotky. Já v deseti neměl snad ani mobil, dneska má desetiletý dítě vlastní mobil kterej jim platěj rodiče, notebook/PC (někdy i oboje), neomezený připojení k internetu, a furt je jim to málo.
Prostě když dělá na kompu bordel, tak tam nebude chodit, a vyřešeno. A když se bude vztekat, no tak dostane přes hubu.
//Tak tohle mě fakt praštilo do očí.
viewtopic.php?f=40&t=97071
A hned na to co jsem dopsal tenhle post, náhoda?
Just Fucking Google It!
No problém je v tom,že nejpřístupnější varianta (přes tlamu) je v kompetenci jeho táty - jsem strejda. Ale je to pošéfované.Příště mi brácha dá finanční kompenzaci za čas ,moje mamka litr slivovice za ochotu a bloknou mu přístup na všechny PC v domácnosti.
Já synovcovi dal rovnou omezeny práva a mam klid. Antivir byl nastaven aby rovnou mazal nakazeny soubor. Mám přehled o všem, co nedovolil nainstalovat nenainstaluji. Je liny si najít jak obejít admina anebo mu je to jedno. Máme ho jednou za 14 dni. Nikdy bych mu nedal práva admina ani ve snu. Soukromé složky mam zaheslovany. Je to taky o dohodě a komunikaci.
Dík,vyzkouším.Ale zfackovat ho musí brácha.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 12
- 2479
-
od Sirkosta
Zobrazit poslední příspěvek
23 čer 2025 19:21