Samozapínání počítače

Problémy s internetovými stránkami, internetovým prohlížečem atpod.

Moderátor: Mods_senior

Dave.exit
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod Dave.exit » 25 úno 2007 20:55

Mam uplne na chlup stejny problem. Taky se mi PC zapina po vypnuti a taky to nejkakou chvili trva nez to udela. Ale ujistuju vas vsechny ze zdrojem to urcite neni, protoze me to delalo i se starym zdrojem a po vymeneni problem pretrvava, tak snad jen zakladni deska pokud je to tak jak rikate.

Reklama
Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 26 úno 2007 14:01

Ten prodlužovák je tenhle? http://iobchod.penta.cz/default.asp?cls ... stiid=8594 Mě to totiž připadá jako když Wifi příde o datový tok lekne se a zapne se znovu. Sítový kabel do bedny PC by měl být zapojen v master všechno ostatní včetně adaptéru do slave a pro trafa to má jeden slave výstup specielně určený v ostatních zásuvkách slave by ti ten adapter mohl dělat neplechu. Pokud když vypneš počítač se zásuvky slave nevypnou mělo by tam být nastavení kdy se mají vypnout. 100% pokud je na mástr zásuvce nulový odběr (vypnutý vypínač na bedně ze zadu) musí být včechny slave zásuvky vypnuté.
Jak tedy píšu bednu do master vše ostatní monitor tiskárna a WiFi do slave (WiFi do slave speciál)
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

playerZ
nováček
Stav:

Tož máš to internetem

Příspěvekod playerZ » 03 bře 2007 19:45

Tož hoši nezapoměli ste na internet? Už několikrát sem odpovídal na stejný námět: Problém je v síťovce. Pokud aktivujete funkce samovolného zapínání PC při kontaktu z venčí (internetu) tak se vám to stane kdykoli. Vypněte tuto funkci v BIOSU, nebo ztáhněte nové drivery. :wink:

guest

Re: Tož máš to internetem

Příspěvekod guest » 03 bře 2007 20:23

playerZ píše:Tož hoši nezapoměli ste na internet? Už několikrát sem odpovídal na stejný námět: Problém je v síťovce. Pokud aktivujete funkce samovolného zapínání PC při kontaktu z venčí (internetu) tak se vám to stane kdykoli. Vypněte tuto funkci v BIOSU, nebo ztáhněte nové drivery. :wink:

A co když to má zapojený v přepěťovce a vypíná všechny ty cajky jedním klikem? :idea:

playerZ
nováček
Stav:

Příspěvekod playerZ » 04 bře 2007 10:38

Mno pak to je v obvodech :bigups:

sacredmoon
nováček
Stav:

Příspěvekod sacredmoon » 01 kvě 2007 21:23

Tu Master-Slave prodlužku jsem pořídil kvůli tomu. Mělo to ten samý problém už předtím s obyč. kabelem.

Wake Up Lan mám v biosu potlačený a Bootování taky.

Sem tam to předběhne i tu chytrou prodlužku. Takže než se stihne vypnout slave zásuvka, tak to pošle ihned impulz ke spuštění.

El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod El Diablo » 01 kvě 2007 22:33

Máš v BIOSu položku "After power loss"?
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”