Systém windows se nepodařilo spustit Vyřešeno

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Tunings
Level 2
Level 2
Pohlaví: Muž
Stav:

Systém windows se nepodařilo spustit

Příspěvekod Tunings » 24 lis 2012 18:23

Dobrý večer, píšu ohledně mého notebooku Toshiba Satelite Pro L300. Z ničeho nic mi nejde spustit windows 7, myslím si, že je to díky autosurfům co poslední dobou používám, Autohits.dk a websurf, protože od té doby se mi notebook občas sekne atd... Zkusil jsem nástroj opravy spouštění systému doporučeno) a bohužel to nepomohlo. Ještě v tom Startup Repair jsem zkusil v : Zobrazit rozšíření možnosti obnovení systému a podpory a zde jsem zkoušel obnovení systému windows na dřívější bod v čase, dále obnovení bitové kopie systému a diagnostiku paměti windows a vše bez výsledku. Také jsem přes F8 zkoušel nouzový stav, že bych zkusil obnovit windows na dřívější bod v čase o něaký ten den dříve, ale do nouzového režimu mě to nepustí, takže už si nevím rady a proto se obracím s radou k vám. Přikládám screeny problému. Děkuji za radu Josef
Přílohy
IMG_20121124_091150.jpg
IMG_20121124_180237.jpg
PC: Intel Core 2 Duo E6550 3.0 GHz, Gigabyte GA-EP35-DS3L - Intel P35, Sapphire HD 4650 Ultimate 1GB, PCI-E, Western Digital 320GB interní 3.5" 7200 otáček, 2GB - 4x512MB Samsung 800MHz DDR2, HDD 1TB SAMSUNG+1TB WD, Windows 7 Professional

Reklama
Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Re: Systém windows se nepodařilo spustit

Příspěvekod Pic » 24 lis 2012 20:34

Tady máš rady přímo od Windows : http://support.microsoft.com/kb/324103/cs
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

Tunings
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod Tunings » 25 lis 2012 10:44

Dík za odkaz, ale je to pouze na XP, tak jsem ještě na googlu našel toto : http://support.microsoft.com/kb/2674065/cs ale bohužel ani metoda 1 a ani metoda 2 nepomohla. Zkoušel jsem spustit opravu PC i přes originální disk Windows 7 a také to nepomohlo, takže to je konec..... asi mi nezbyde nic jiného než přeinstalovat windows. nejhorší je, že tam mám spousty rodinných fotek a dokumentů, ketré jsem nestačil dát na externí HDD. Takže s tím asi už nic neudělám co? Dík
PC: Intel Core 2 Duo E6550 3.0 GHz, Gigabyte GA-EP35-DS3L - Intel P35, Sapphire HD 4650 Ultimate 1GB, PCI-E, Western Digital 320GB interní 3.5" 7200 otáček, 2GB - 4x512MB Samsung 800MHz DDR2, HDD 1TB SAMSUNG+1TB WD, Windows 7 Professional

satam
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod satam » 25 lis 2012 11:31

Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko!
Stačí ten HDD vyndat a dát jako druhý disk do jiného PC a stáhneš si v pohodě všechna data. Pak ho klidně naformátuj.
Možná, že budeš muset použít nějakou instalaci Live Linux, ale k těm datům se určitě dostaneš.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...

Tunings
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod Tunings » 25 lis 2012 12:47

Děkuji Vám za rady, satam : Zkusím to tedy tak a dík

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Systém windows se nepodařilo spustit  Vyřešeno

Příspěvekod guest » 25 lis 2012 13:09

Disk nemusíš vyndávat. Stačí použít HiB na kterém je mnoho užitečných nástrojů včetně MiniXP.
Více ZDE.

Stejně tak můžeš nabootovat zmíněný Linux a stáhnout data pomocí toho - následně disk zformátovat.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Problémy s hardwarem”