Musi ji mit kazdy obchod s pocitacema
https://www.alza.cz/klavesnice-chicony- ... d64354.htm
problém s integrovanou grafickou kartou
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: problém s integrovanou grafickou kartou
bydlím za Prahou, ale do prahy dojíždím. udělal jsem restart znovu a předtím jsem ho udělal špatně. teď už mi nezbývá, než si sehnat tu klávesnici a vše znovu nastavit. pokud to ale nepomůže, co mám pak dělat?
-
- Pohlaví:
To je nyní předčasné řešit a ani to nejde. Ono tam potom bude nějaké chybové hlášení a dle toho se dá pokračovat.
Předpokládám, že si měl vyndanou tu baterku z desky.
Předpokládám, že si měl vyndanou tu baterku z desky.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
A jeste mam dotaz. V PC mam dvoje různé Windows. jak mám ty co nepotřebuju odrušit? Svoje mám XP a ty druhé jsou SPS a když zapojím oba HDD, tak mi startují vždy ty SPS. jsou ale zaheslované, takže je nespustím. když jsem je chtěl přeinstalovat, tak mi to hodilo, že to po mně chce heslo administratora. To ale asi nezjistím. 

-
- Pohlaví:
Co je to SPS? Pokud je druhý systém na druhém disku, tak ten disk zformátuješ.
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
V prvém případě problém vyřeší redukce PS2 na USB http://www.softcom.cz/produkt/redukce-p ... lavesnici/
Ve druhém případě pomůže s odstraněním hesla ve Windows http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... escue-kit/
Ve druhém případě pomůže s odstraněním hesla ve Windows http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... escue-kit/
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Ta redukce PS2-USB funguje pouze v pripade, ze to podporuje radic co je v klavesnici
Kdyz jsme tohle zkouseli tak fungovaly asi tak 2 typy z 15
Kdyz jsme tohle zkouseli tak fungovaly asi tak 2 typy z 15
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
podle licenčního štítku je ti WIN SBS Std 2003. Ještě je jeden problém, že ten druhý disk je zapojeny na koncovky ATA a ja mam disk zapojeny na IDE. PC si vždy vybere zapojení ATA. Když dám disk s XP na zapojení ATA, tak mi to hlasí, že chybí disk. Tamty Windows se ještě před startem začnou připojovat na net. Myslim že zkratka znamená Small Bussines Servis nebo něco podobného. Při přeinstalování to po mně chtělo heslo administratora.
Ze ktereho disku se startuje system se take vybira v BIOSu
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Takže až budu BIOS přenastavovat, tak mám zadat co, aby se mi startovali XP na zapojení IDE?
-
- Pohlaví:
Pokud je to ATA, pak je to zařízení zapojené do IDE. Nejlepší bude ten disk zformátovat a používat na data. V Biosu musí nastavit ten na kterém je XP, to my tady nevidíme.
Nastavuje se poradi - prvni, druhy, treti atd. Jako prvni musi byt ten, co jsou na nem XP.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 2137
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
12 lis 2024 07:22
-
-
Problem s grafickou kartou GIGABITE 3070Ti Příloha(y)
od M4rrywanna » 04 pro 2024 16:17 » v Problémy s hardwarem - 5
- 2107
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
08 pro 2024 07:59
-
-
- 9
- 3142
-
od Søren