KeyLogger - jak to funguje?

...

Moderátor: Mods_senior

helpmeboys
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Muž
Stav:

KeyLogger - jak to funguje?

Příspěvekod helpmeboys » 25 lis 2012 21:33

Dobrý den, Mám velmi naléhavý případ...

Popis: Moje dcera "údajně" chodí na stránky jako jsou lidé.cz atd a většinou půl hoďky na to jde ven, pokaždé jsem se jí ptal, kam jde...
Protestovala mi něco sdělit a jednou jsem jí v historii našel klasicky lidé.cz a našel jsem přímo skupinu domluvy sexu, nebo něco v tomto smyslu...

Samozřejmě své dceři věřím, ale přece jen bych potřeboval nějak hodit do počítače nějaký program na snímání co tam vlastně dělá...
... potřeboval jsem něco co by mi informace posílalo na můj osobní počítač. (dcera chodí na svůj notebook ve svém pokoji)

Ptal jsem se kamarádů v práci jestli něco neví o něčem takovém a sdělili mi prográmek Keylogger což už podle názvu něco napovídá, no samozřejmě oni netušili co a jak s tím... Mám pro Vás tedy pár dotazů:

- dokázali by jste mi prosím poskytnout tento program (odkaz ke stažení)
- Jak to mám nastavit apod. aby jsem jí to prostě hodil do počítače a aby se mi zobrazovalo, co v pc projíždí?
- Jak to funguje?

Prosím Vás, jestli by jste mi dokázali pomoct, bojím se o dcerku, ještě není až tak dospělá, aby neudělala totální blbost... Ďěkuji Milan
Naposledy upravil(a) Ltb dne 25 lis 2012 22:34, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Úprava nadpisu

Reklama
guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: KeyLogger

Příspěvekod guest » 25 lis 2012 21:47

Na téma šmírování, anebo lépe řečeno kontroly dětí už zde bylo napsáno mnoho.

Z poslední doby TOTO

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 25 lis 2012 22:04

All In One Keylogger 3.10-dokáže skrytě monitorovat veškerou aktivitu uživatele na počítači- registruje stisknuté klávesy, on-line konverzace.exe

Black Box 2-hlídá uživatele počítače.zip

PCActivityMonitor-špehování uživatele-zapisování stisknutých kláves.zip

SpyBuddy 3.4 trial 30 min - ke skrytému monitorování veškeré aktivity uživatele na počítači. Zaznamenává on-line komunikaci (Yahoo, AOL,MSN,ICQ,AIM).exe

Spytech SpyAgent 5.12-k monitorování práce s počítačem (záznam stisků kláves, otevřených oken, spuštěných aplikací, použitých hesel).zip

XPCSpy Pro 2.27-pro monitorování aktivity uživatelů- stisky kláves, otevřené webové stránky, spouštěné aplikace, snímky obrazovky, chat, apod. Pracuje nepozorovaně.exe

helpmeboys
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod helpmeboys » 25 lis 2012 22:12

ano, to potřebuji,,, dík a ještě jak udělám aby měla v pc ten soubor a ja bych vzdáleně přes druhý pc sledoval... (vim ze to pouzivaji hackeri...) to co presne pouzivaji chci ja... ale za ucelu legalniho samozrejme

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Re: KeyLogger - jak to funguje?

Příspěvekod X » 25 lis 2012 23:06

Tak špehování není legální ani v rámci rodiny, můžeš být za to potrestán ...

Layo
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod Layo » 25 lis 2012 23:16

To co myslíš, je asi něco jako teamviewer a nic podobnýho není, možná tak RAT. V keyloggeru by měla být možnost nastavit za jak dlouho se ti to odešle na email.
GIGABYTE Z68XP-UD3| Intel Core i5-3570K @ 4,3Ghz + 212+EVO | HD 7950 FLEX 3GB GDDR5 1200/1650 | GEIL RAM DDR3 8GB(2x4GB) 2133Mhz | SEASONIC S12II-520W | Corsair 300R | OCZ Vertex 4 - 128GB | WD Green 2TB | Dell UltraSharp U2713HM - 27' 1440p
Macbook Pro 15'' Retina 2.0/16/256

helpmeboys
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod helpmeboys » 26 lis 2012 16:49

No to myslím!!! a jak to vše nastavím? máš teamviewer aby jsi mi to popř. ukázal?

556996324
Level 6
Level 6
Stav:

Příspěvekod 556996324 » 26 lis 2012 16:51

Tohle je pěkná sviňárňa stejně si dcera najde jinou možnost pro to co dělá...(pokud něco dělí :) )
Za tohle bych se s tátou už nikdy nebavil O.o...

guest

Příspěvekod guest » 26 lis 2012 16:55

Především na to dcera skoro jistě brzy přijde. :-(

556996324
Level 6
Level 6
Stav:

Příspěvekod 556996324 » 26 lis 2012 16:58

Je zvědavá no a kdo nebyl ?

helpmeboys
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod helpmeboys » 26 lis 2012 20:38

556996324 Mám ji nechat ať se sprcává z kdoví jakými lidmi? kteří neví co to je nějaká ta láska? kdybych ji nechal, do měsíce by ji našli někde venku... nahatou není ji 15 a chodí na takové blbosti s prominutím

guest

Příspěvekod guest » 26 lis 2012 20:55

Nerad, ale musím napsat svůj názor.

Na jedné straně ji věříš a na straně druhé ji chceš špehovat. Ať se ti to líbí anebo ne, není to fér a to i přes to, že té holce je 15 let. Patnáctiletá holka, stejně jako kluk má svoje tajemství, svoje lásky apod. a to by se mělo respektovat.

O tom už zde napsal zcela přesné pojednání v jiném vlákně a ve skoro stejné otázce Karlos. Je to jenom o dobré komunikaci mezi rodiči a dětmi.
To že holka kouká na nějaké servery jako lidi.cz apod. ještě neznamená, že dělá něco co by neměla. Tyto servery o seznámení tam také mívají svoje rubriky o sexu a tomu se vyhnout nedá. Naopak u mladé puberťačky se dá předpokládat, že to číst bude, ale neznamená to hned černý scénář.

Nutno dodat, že pokud dcera není úplně blbá, pak to šmírování brzy odhalí a to pro ten váš odcodcerovský vztah nebude vůbec dobré.

//Když mi bylo 15 vychovávali mne prarodiče. Měli jsme dva telefony. Jeden v kuchyni a jeden v obýváku. Když jsem v obýváku volal nějaké holce tak mne babička v kuchyni poslouchala. To jsem samozřejmě poznal a naše vztahy to velmi zhoršilo. A já chodil volat z budky, za 25 hal.//

Zpět na “Vše ostatní (sw)”