Ahoj,
jde nejak dostat data z notebooku, kterej se porad dokola restartuje a windows ani nestačej naběhnout.
Chtěl jsem to řešit pomocí liveCD linuxu,to vim jak na to,ale zase nenabootoval linux, i kdyz to nutně nemuselo bejt tim samym proc nenabootujou windows, jelikoz u notebooku jsem se setkal s tim, ze linux nenabootuje,vetsinou jsem to vyresil prokazama acpi=off.
Neni treba nejakej programek, kterej nepotrebuje windows a dokaze kopirovat data z disku na flash, ja fakt nevim.
Jinak vim, ze data jdou v poradku, zjistil pomoci Easy Flash,resp nevim jestli sou v poradku ale jsou tam.
No diky za jakoukoliv radu.
Mejte se
neustálý restart
- jkmaxfli
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
k
Dejf píše:no z notasu se mi to tahat fakt nechce
budeš muset,jinak to nepůjde pokud ti nenabíhá systém,šlo by to ještě napojit kabel,třeba usb do laptopu,ale opět ten stejný problém,musíš mít funkční systém ,počítač,stejná rada,vytáhnout ven.

► Zobrazit spoiler
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Nenastartuješ ani v nouzáku?
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- jkmaxfli
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
k
pokud chce dostat data z notebooku,tak musí mít nějaké úložiště(hdd) a nejjednodušší způsob jak vytáhnout data,je:napojit HDD z notebooku a přetáhnout někam jinam.mám celkem novej 40 gb HDD 2.5 z notebooku v pouzdru a slouží mi jako přenos na data,připojuji pouze přes USB a žádnej problém.proč to takto neudělat a pak si ho nech zpravit.

► Zobrazit spoiler
Re: k
A jak se do systému dostaneš, abys to na ten usb disk hodil?jkmaxfli píše:pokud chce dostat data z notebooku,tak musí mít nějaké úložiště(hdd) a nejjednodušší způsob jak vytáhnout data,je:napojit HDD z notebooku a přetáhnout někam jinam.mám celkem novej 40 gb HDD 2.5 z notebooku v pouzdru a slouží mi jako přenos na data,připojuji pouze přes USB a žádnej problém.proč to takto neudělat a pak si ho nech zpravit.![]()
A zkoušeli jste to vypnout a zapnout?
- jkmaxfli
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: k
franticek píše:A jak se do systému dostaneš, abys to na ten usb disk hodil?jkmaxfli píše:pokud chce dostat data z notebooku,tak musí mít nějaké úložiště(hdd) a nejjednodušší způsob jak vytáhnout data,je:napojit HDD z notebooku a přetáhnout někam jinam.mám celkem novej 40 gb HDD 2.5 z notebooku v pouzdru a slouží mi jako přenos na data,připojuji pouze přes USB a žádnej problém.proč to takto neudělat a pak si ho nech zpravit.![]()
no úplně normálně,napojim usb kabel do hdd2.5 z notebooku a druhý konec do usb v nějakém jiném počítači,ten hdd se nahlásí a můžeš sním komunikovat jak chceš.

-------------------------------
ten hdd nepotřebuje žádnej systém,hdd je pouze úložiště dat,i obyčejný usb-čko ho rozjede bezproblémů.nevím v čem je problém???
► Zobrazit spoiler
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Bez odezvy to nemá cenu radit stále ještě nevím jak je to s nouzovým režimem.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2241
-
od sasshrek
Zobrazit poslední příspěvek
06 pro 2024 16:11
-
-
Náhodné zamrznutí PC, řešením je pouze tvrdý restart.
od Sipsisipi » 21 srp 2024 19:12 » v Problémy s hardwarem - 10
- 4326
-
od Sipsisipi
Zobrazit poslední příspěvek
25 srp 2024 10:37
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”