Dobrý den, před týdnem mi kamarád dal jedno PC(stolní) a řekl mi k tomu, že ho našel za domem v parku v křoví

a že se mám na něj podívat jestli funguje a jestli by šel zprovoznit. Já jsem si tedy to PC vzal domů, zjistil jsem, že tam nefungují RAM, a tak jsem je vyměnil za nové, které jsem měl doma nepotřebné. Dal jsem mu tam taky moji nepotřebnou grafickou kartu Leadtek GeForce PX9400 GT, protože tam byla pouze integrovaná na zákl. desce. Potom jsem to PC zapnul a vyskočilo na mě že mám vložit bootovací CD, tak jsem v BIOSu nastavil bootování na CD mechaniku(jinak tam je DVD mech.), restartovalo se to, začala příprava instalace WinXP. Po dokončení přípravy instalace to na mě vyplivlo, že nebyly nalezeny žádné pevné disky. Tak jsem HDD zkusil zapojit do mého PC a tam šel bez problému. Zkusil jsem taky vyměnit SATA kabel za nový(mám totiž 1 přebytečný od koupi nové zákl. desky). Ještě jsem to zkusil přepojovat do všech SATA konektorů(v kamarádovým PC-ten co mi dal) co jsou na zákl. desce, ale nepomohlo to. Pořád to dokola píše "vložte bootovací CD", a když to udělám, tak to jde pořád dokola.
Ještě: vyměnil jsem mu RAM 1GB DDR2(nefunkční) za ty moje 2x2GB DDR2 800MHz(zn. Zeppelin)
NEVÍTE TO S TÍM?
JDE S TÍM NĚCO UDĚLAT NEBO MÁM NĚKDE SEHNAT JINOU ZÁKL. DESKU? Na jednom inzertním webu jsem našel zákl. desku, která by tam šla a mohl bych jí popřípadě koupit a vyměnit za tu co tam momentálně je.
Děkuji za odpověďi a rady
EDIT: Vše v tom PC funguje mimo těch SATA konektorů