Zdravím, rád bych poprosil o sestavení počítače především na hry do max. 18000. Bez OS, rád bych měl i pěknou skříň a moc se mi zalíbila tato: http://www.czc.cz/zalman-z11-plus/108503/produkt
Sestava by měla být i s monitorem, nejlépe 24". A možná i nějaký malý SSD disc na systém. V nich se moc nevyznám ale možná tenhle: http://www.czc.cz/ocz-vertex-4-64gb/109095/produkt
Nebo tenhle: http://www.czc.cz/intel-ssd-330-60gb-box/106745/produkt
Výběr je na vás. Ještě bych rád poprosil o poskládání 2 sestav na czc.cz. Jednu verzi s monitorem a druhou bez. Děkuji :)
Herní stroj do 17 nebo 18000 Vyřešeno
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Herní stroj do 17 nebo 18000
S taktováním nemám žádné zkušenosti, takže asi ne.
- Clorky
- Moderátor / člen HW týmu
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
Je nutnost ten SSD? Stojí docela hodně, jen se chci ujistit, že po něm toužíš. Za ty ušetřené 2,5 tisíce můžeš mít lepší grafiku.
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Vítej na pc-help.cz
Na alternativě s monitorem sem nepřišel,..jako aby tam ještě byl ssd a 24monitor je až příliš draho
18 116,- bez monitoru, bez os, SSD ano<=čili zkráceně verze bez monitoru
Na alternativě s monitorem sem nepřišel,..jako aby tam ještě byl ssd a 24monitor je až příliš draho
18 116,- bez monitoru, bez os, SSD ano<=čili zkráceně verze bez monitoru
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Rozhodně to nutnost není ten můžu vlastně koupit jindy. Stačí mi tedy nějaký 500Gb disk, mám ještě svůj 320 Gb externí.
Edit: Ta sestava od warcraftan se mi moc líbí :) Ale možná by se mohlo ušetřit na tom disku, místo 1Tb dát 500Gb, bez toho SSD a vzít 8Gb RAM a lepší grafiku, co vy na to? :)
Edit: Ta sestava od warcraftan se mi moc líbí :) Ale možná by se mohlo ušetřit na tom disku, místo 1Tb dát 500Gb, bez toho SSD a vzít 8Gb RAM a lepší grafiku, co vy na to? :)
- Clorky
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
http://www.czc.cz/8fakk0u5maie0bbrq1eivk9av8/seznam
Jiné ramky, bez SSD/monitoru a výkonnější grafika.
Je blbost prostě dát 2,5 tisíce teď, a koupit horší grafiku, než koupit výkonnější grafiku a dokoupit SSD potom, SSD disky ti neutečou
.
Jiné ramky, bez SSD/monitoru a výkonnější grafika.
Je blbost prostě dát 2,5 tisíce teď, a koupit horší grafiku, než koupit výkonnější grafiku a dokoupit SSD potom, SSD disky ti neutečou

- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Ok, dejme tomu, že jste mě teďkom "podrazili" s tím, že se tedkom řeklo, bez ssd, tak si tam borec nedá ssd a dá si tam "lepší" grafiku. Ok, bez SSD, a místo toho si tam dáš výkonější grafiku? chacha, ta tvoje grafika (HD7870) stojí 5 727,- a je o 4% lepší než moje GTX 660. GTX 660 stojí 4 755,-, lze tedy říct, že nemáš ekonomiku pod kontrolou a nevíš, kde je lepší ušetřit a naopak. Dále=>Když už nebereme procesor na taktování, tak k němu dáš netaktovací desku (což je správně) - ale za cenu 2,5k lol, za tu cenu můžu mít lepší MSI Z77A-G45, která nabízí lepší napájecí kaskádu, a lepší provozní vlastnosti, čili pokud netaktujeme, tak proč sakra nevzít levnější desku? k čemu Ti takové drahé desky jsou? Ramky jsem Ti už vyvrátil v minulém tématu, napsal jsem Ti všechny obhajoby proč je nebrat a proč vzít kingstonky a stejně si je tam budeš dávat, nechápu Tě. Mechanika - jako to samé a opět o 50,- dražší, to už je zanedbatelná částka, ale prostě zbytečný, nechápu.
- Clorky
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
Děkuji za cennou lekci.
Na mou obhajobu: 7870 je výkonnější než 660. U 660 má výhodu PhysX a CUDA, a jejich potenciál díky slabé kartě nevyužije.
7870 = 660Ti, a ta kterou jsem mu tam vložil je již přetaktovaná, tak se tady neoháněj s nějakými 4%.
S deskou souhlasím.
S RAMkami tě opět zklamu, ale nemáš pravdu. Pokuď RAMky, tak pod 1.5V, nevím co je na tom takový problém k pochopení...
K té mechanice se nebudu ani vyjadřovat, to jsi vytáh aby sis rýpnul.
Na mou obhajobu: 7870 je výkonnější než 660. U 660 má výhodu PhysX a CUDA, a jejich potenciál díky slabé kartě nevyužije.
7870 = 660Ti, a ta kterou jsem mu tam vložil je již přetaktovaná, tak se tady neoháněj s nějakými 4%.
S deskou souhlasím.
S RAMkami tě opět zklamu, ale nemáš pravdu. Pokuď RAMky, tak pod 1.5V, nevím co je na tom takový problém k pochopení...
K té mechanice se nebudu ani vyjadřovat, to jsi vytáh aby sis rýpnul.
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Sem rád, že si to napsal, protože mám tady pro tebe graf. Výhoda cuda a physX? no vidíš, tím líp pro mě, díky, že si to zmínil.
- Clorky
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
Taky pro tebe něco mám: http://www.xbitlabs.com/picture/?src=/i ... ltable.png
Výhoda CUDA a PhysX jsem zmínil, protože pohřbívá mainstreamové grafiky Nvidie. Jedna hra za rok využívá PhysX a pokuď ji zapne na medium, snímky spadnou na polovinu.
Výhoda CUDA a PhysX jsem zmínil, protože pohřbívá mainstreamové grafiky Nvidie. Jedna hra za rok využívá PhysX a pokuď ji zapne na medium, snímky spadnou na polovinu.
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
?
, porovnával sem 2 sloupečky, tedy HD7870 vs GTX660 a AVG FPS of all games je lepší u GTXky. Fail? PhysX j, souhlasím. Já sem to taky jako zbraň pro obhajobu nevytahoval, takže se to ani nemusí řešit 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 4111
-
od Kminek
Zobrazit poslední příspěvek
04 kvě 2025 11:22