PC se restartuje při nabíhání windows
PC se restartuje při nabíhání windows
Ahoj, můj Anti Spyware našel na mém PC objekt, který identifikoval jako Trojan. Zvolil jsem tedy doporučenou akci: přesunout objekt do karantény. Poté se mi však zobrazilo hlášení, že je nutné vložit CD s SP2, jinak by systém nemusel správně pracovat, infikovaný objekt prý nahradil některé systémové soubory. Já jsem byl ovšem v časové tísni a v předpokládání, že tuto operaci dokončím později, jsem PC vypnul (operaci jsem dokončil tak, že jsem objekt přesunul do karantény a na dotaz zda chci pokračovat bez CD SP2 jsem odpověděl ANO, to bylo celé, počítač jsem pak klasicky vypnul). Ovšem druhý den kdy jsem PC spustil, objevil se problém: standardně začne nabíhat systém (windows XP pro edition) ovšem poté co skončí "animace" znázorňující loadování a nastane chvíle kdy by se měla objevit přihlašovací obrazovka se PC restartuje. Vyzkoušel jsem obvyklé věci jako nouzový režim, poslední známá konfigurace, nebo bootování z CD, ale situace se vždy opakuje. Děkuji za přečtení a obracím se na všechny s žádostí o pomoc. Díky.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Obávám se, že skutečně jsou poškozeny některé systémové soubory. Zkus je obnovit opravnou instalací z CD s Win, ale pravděpodobně budou muset být již s integraovaným SP2.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
http://security.blog.lupa.cz/0704/kaspe ... nlogon-exe tak se jednalo o tento problém, ale díky za rady
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 2677
-
od extrem
Zobrazit poslední příspěvek
31 črc 2024 12:48