Jak udělat Windows Xp viditelné pro domácí sít Windows 7
Jak udělat Windows Xp viditelné pro domácí sít Windows 7
Nevíte prosím existuje nějaky zpusob abych WIN XP mohla namapovat na domaci siti Win 7? Děkuji
Re: Jak udělat Windows Xp viditelné pro domácí sít Windows 7
Proč potřebujete funkce Domáci skupina? Vytvořte obyčejnou sít' s Sharing i Security na složkách i mapujte jak chcete.
to jo ,ale jak docilit toho aby mi ta PC s Windows 7 vubec videla to PC z Win XP??Mozna si mi to vysvetlil v predchozim prispevku (ja to moc nepochopila),ale ja bych chtela se pripojovat k tomu PC z XP aby mi je ostatni PC s Win 7 videla a proste pripojit a vlozit account name a heslo
A zda jste správně nastavili IP i Subnet Mask u PC s WinXP? Když spravně tehdy Start - Run - \\CompWin7
Nevim,proste PC ze sedmama se mi na vzajemne vidi a to XP nevidi zadne ...udajne existuje nejaky plug in co tohle umi nevite o tom neco?prosim
Nastavte IP, Subnet Mask, Sharing, Security, My Network Neighborhood. To je plugin.
Dobre dekuju snad to zvladnu.Jeste poddotaz... predpokladam,ze to mam nastavit na sitovem adapteru na pc s Win Xp. To mam menit ty hodnoty ,kteer tam jsou??? a na jake presne?? Omlouvam se za pripadne hloupe otazky,jen tam je vse aby prideloval DHCP routeru a kdyz to zmenim vubec nevim na jake hodnoty???
Pokud na routeru běží DHCP tehdy Win XP musí mít - Obtain an IP address automatically i Obtain DNS server address automatically.
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Zarad XP do stejne skupiny (ne Domaci skupiny) nebo na ne pristupuj primo pomoci \\IP-adresa-XPcek
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Dekuju za rady.Nakonec jsem to vyřešila pomoci Hamachi.Vytvořila novou virtualní sít a připojila na ni všechny PC včetně Xp,To samo o sobě nestačilo,bylo nutne sitovy adapter hamachi na všech PC nastavit jako Domací sít pak už se ta PC vídi a vídi se odkudkoliv ,nejenom za timto routerem.Byla jsem za kamaradkou 20 km odsud a dikz te VPN přes hamachi se pořád viděli včetně PC s XP takže super:)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 8227
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
05 srp 2024 15:30