nenaběhne windows
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
nenaběhne windows
prosím poraďte mi: mám v notebooku legální Windows Home, stahuji pravidelně aktualizace. Stalo se mi to, že nemůžu nastartovat windows. Svítí jen pozadí Acer, nenaskočí ikony na plochu. Nejde spustit a ni v nouzovém režimu. Mám čerstvě po přeinstalaci systému, restartoval jsem po poslední aktualiazaci a už mi to nenaběhne. Můžu to rozchodit jinak, než přeinstalovat windows? Pokud ne, tak když vložím originál CD od Aceru, na kterém je Windows, zůstanou mi data na oddílu D:, když mám rozdělený hardisk ? Nebo mi to smaže všechno. Jedná se mi o ty data. Díky moc za radu :-))
Husnak
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
pokud máš hdd rozděleno na oddíly C a D a systém je na C tak můžeš klidně instalovat winy znovu a data na oddílu D ti zůstanou.formátovat se bude jen ten oddíl na kterém je systém
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 2783
-
od pcmaker
Zobrazit poslední příspěvek
30 lis 2024 16:21