obnova dat

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

obnova dat

Příspěvekod memphisto » 04 kvě 2007 10:46

mám dotaz.jdou po formátu a instalaci winů nějak obnovit data?jedná se konkrétně o oblíbené položky z firefoxu.měl jsem tam důležité stránky a zapomněl jsem zálohovat nebo spíše jsem neobjevil složku kam se ukládají oblíbené položky z tohoto prohlížeče.někde jsem četl že takový program existuje,který obnoví data i po instalu winů.má někdo nějaký tip?vyzkoušeljsem už file recovery a sttelar phoenix a nic
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Reklama
karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 04 kvě 2007 11:23

Teoreticky máš šanci uspět, ale ta šance je tím menší, čím více si toho na disk již nahrál. Instalací woken, jsi ztratil možnost obnovit data na začátku disku, pokud byl původně FF uložený někde na konci disku, je reálná šance na záchranu, pokud nebyl zfragmentovaný v mezerách na počátku disku. Zkus program Disk Internals FAT Recovery.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

franticek
Level 3
Level 3
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod franticek » 04 kvě 2007 11:44

Moc šancí ti nedávám, příště hledej v DocumentsAndSettings\název účtu\data aplikací\mozilla\firefox\profiles\název profilu\bookmarkbackup nebo lépe použil mozillabackup.exe na zálohu profilu nebo plugin foxmarks bookmark synchronizer - tam si uděláš učet a záložky se ti tam uloží a máš je dostupné kdykoliv na jakémkoliv pc a aktuální.
A zkoušeli jste to vypnout a zapnout?

Unholy
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Unholy » 04 kvě 2007 13:18

karlos píše:Teoreticky máš šanci uspět, ale ta šance je tím menší, čím více si toho na disk již nahrál. Instalací woken, jsi ztratil možnost obnovit data na začátku disku, pokud byl původně FF uložený někde na konci disku, je reálná šance na záchranu, pokud nebyl zfragmentovaný v mezerách na počátku disku. Zkus program Disk Internals FAT Recovery.

Taky ti moc šancí nedávám.. Pokud jsi provedl jen quick format smázla se jen tabulka s umístěním souborů, ale ty soubory samotné na disku sou pokud se přez ně nic nenacpe.. Jinak pevné nervy. Ten nástroj hádám rozezná typ souboru, ale už nenajdeš název takže máš třeba 0001.mp3, 002.mp3 atd se všemy soubory. Pokud si to formátnul normálně na tvrdo tak máš smůlu úplně bych řek
Jsi-li bez miny, hoď kamenem...
V nebi je lepší vzduch, ale v pekle lepší společnost :twisted:

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 04 kvě 2007 13:22

Předevčírem jsem ten program testoval na zformátované flashce a našel to i s názvy souborů, ale i tak bych to nechtěl prohledávat... :wink:
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

Unholy
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Unholy » 04 kvě 2007 13:26

karlos píše:Předevčírem jsem ten program testoval na zformátované flashce a našel to i s názvy souborů, ale i tak bych to nechtěl prohledávat... :wink:

Asi chytřejší program nebo uživatel :)
Jsi-li bez miny, hoď kamenem...
V nebi je lepší vzduch, ale v pekle lepší společnost :twisted:

franticek
Level 3
Level 3
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod franticek » 04 kvě 2007 14:15

Před reinstalem si po podobných zkušenostech raději vždy někde uložím složku Program files a Doc&Set, je-li dost místa celé C:, bohužel nyní ti to problém nevyřeší.
A zkoušeli jste to vypnout a zapnout?

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Obnova fotek z SD karty, která není vidět v souborovém systému
    od simio.simsoft » 01 lis 2024 20:00 » v Problémy s hardwarem
    8
    3160
    od Speed_dead Zobrazit poslední příspěvek
    05 lis 2024 10:02

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”