Cawte chcel by som vdeiet vas nazor na top film aky ste videli (najlepsie nejaky motivacny)
moje najoblubenejsie : nedotknutelny, ohnuvzdorny, pokojny bojovnik, the secret,
Top motyvacny film
- junior333svk
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Top motyvacny film
Ak ľudstvo neskoncuje s vojnou, vojna skoncuje s ľudstvom.
J.F.Kennedy
J.F.Kennedy
Re: Top motyvacny film
Podle toho v jakém směru. Forrest Gump tě může inspirovat, že i muž s malým IQ dokáže velké věci. Pak Never Back Down a další bojové filmy, které tě ženou dál, i přes skály atp..
Ale jestli chceš něco dokázat a k něčemu se motivovat, tak si potřebuješ dát určitý cíl a nezastavit se, dokud tam nebudeš. Bez cíle nemáš nic. A film The Secret není ani tak motivační film, ale učí tě, jak správně používat myšlenky, jak správně myslet a chovat se. Jinak film Never Back Down mě dostal do posilovny a dal mi cíl.
To neznamená, že půjdu do pouličního gangu a dám přes pusu každému, kdo se na mě křivě podívá. Měj sílu, ale používej jí s rozumem.
Ale jestli chceš něco dokázat a k něčemu se motivovat, tak si potřebuješ dát určitý cíl a nezastavit se, dokud tam nebudeš. Bez cíle nemáš nic. A film The Secret není ani tak motivační film, ale učí tě, jak správně používat myšlenky, jak správně myslet a chovat se. Jinak film Never Back Down mě dostal do posilovny a dal mi cíl.
To neznamená, že půjdu do pouličního gangu a dám přes pusu každému, kdo se na mě křivě podívá. Měj sílu, ale používej jí s rozumem.
junior333svk píše:nedotknutelny, ohnuvzdorny, pokojny bojovnik, the secret
To je jeden film? Už podle názvů bych tipoval, že by mě tyhle filmy motivovaly k úniku z kina (o tom, že bych si to snad koupil na DVD ani neuvažuju). Příběhy vycucané z prstu nemůžou nikoho rozumného k něčemu skutečně motivovat (pokud ano, tak je to tedy katastrofa). Mě motivoval ten tvůj nadpis tématu k zamyšlení: Fakt je ta slovenština tak těžká k naučení? Že ji nezvládáš...

To je jeden film? Už podle názvů bych tipoval, že by mě tyhle filmy motivovaly k úniku z kina (o tom, že bych si to snad koupil na DVD ani neuvažuju). Příběhy vycucané z prstu nemůžou nikoho rozumného k něčemu skutečně motivovat (pokud ano, tak je to tedy katastrofa). Mě motivoval ten tvůj nadpis tématu k zamyšlení: Fakt je ta slovenština tak těžká k naučení? Že ji nezvládáš...
Každého inspiruje něco jiného ... Kniha, film, písnička, životní vzor.
junior333svk
Ještě k tomu tvému motivačnímu filmu. Ty chceš, aby tě film nakopl a pomohl ti nějak začít, nebo se chceš prostě podívat a na konci vyndat větu „Fakt dobrý. Měl bych začít něco dělat...Ale až jindy.” ?
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Mě stačí se podívat na Pumping Iron a du do fitka
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
- junior333svk
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
ked setci to fitky tak ja len doma obcas kliky obcas brusaky ale byt svalnaty neni moj ciel, ciel tak treochu este hladam ale mam prehlad a mam cas :)
skusim pozriet foresta gumpa snad setci to uz videli len ja nie :)
fuha vies co asi potrebujem inspiraciu do ucenia ale na to by som potreboval asi liek proti lenivosti :)
skor len hladam dobry film ktory mi mozno nieco da
a ohladom tej slovenciny sorry :)
skusim pozriet foresta gumpa snad setci to uz videli len ja nie :)
junior333svk
Ještě k tomu tvému motivačnímu filmu. Ty chceš, aby tě film nakopl a pomohl ti nějak začít, nebo se chceš prostě podívat a na konci vyndat větu „Fakt dobrý. Měl bych začít něco dělat...Ale až jindy.” ?
fuha vies co asi potrebujem inspiraciu do ucenia ale na to by som potreboval asi liek proti lenivosti :)
skor len hladam dobry film ktory mi mozno nieco da
a ohladom tej slovenciny sorry :)
Ak ľudstvo neskoncuje s vojnou, vojna skoncuje s ľudstvom.
J.F.Kennedy
J.F.Kennedy
inspiraciu do ucenia
To potřebuje asi každý..

Učit se věci co mě baví? Jop. Učit se věci co mě vůbec nezajímají? Neuvěřitelně nudná činnost.
K čemu by ses chtěl motivovat? Ale jsme na počítačovém fóru, tak jeden fantastický, a jeden podle skutečné události (najdeš ho kompletní na YouTube, ale lepší je si to přečíst).
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3781
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
14 zář 2024 17:00