Ahoj,
předem bych se chtěl omluvit za duplicitní topic, ale jak jsem si to zde pročítal, některá témata jsou již starší a třeba se mezitím objevily nějaký novinky.
Segra by potřebovala nějakej smartphone okolo těch 5 tisíc, nejspíš s androidem, já mám stařičkej mobil tak se v tom moc nevyznám, vím jen že nejspíš né nic od HTC.
aby to umělo ty běžný věci jako wifi, videa, mp3, hry a podobně
Tak kdyby jste mi prosím doporučili něco dostupnýho, co bejvá na skladech a nejlíp prosím s nějakejma odkazama :)
Velice děkuji za pomoc.
Smart kolem 5000
Re: Smart kolem 5000
Huawei http://www.sunnysoft.cz/zbozi/056ZHU-025/huawei-ascend-g300-silver.html
Sony http://www.sunnysoft.cz/zbozi/062ZSO-180/sony-xperia-miro-st23i-bila-zlata.html
Za mě jeden z těchto dvou.
Sony http://www.sunnysoft.cz/zbozi/062ZSO-180/sony-xperia-miro-st23i-bila-zlata.html
Za mě jeden z těchto dvou.
NZXT H6 Flow MB MSI MAG B550 TOMAHAWK CPU AMD Ryzen 5 5600X GPU XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT RAM Kingston Fury 32GB HDD SSD M.2 ADATA XPG Gammix S11 1TB HDD 2 TB PSU Seasonic Focus GX-850 AOC C24G1 144Hz Mobil Apple iPhone 15Pro 256GB Tablet iPad Air M2
ahoj díky, ještě mě napadl dotaz, jak to je s těma dvoujadrovejma procesorama u mobilů? někde už sem je viděl. je to na vykonu hodně znát?
Na výkonu je to hodně znát, ale též záleží jak je odladěný systém. telefon může mít 10 jáder ( když to přeženu ) a nebude mít dobře odladěný OS, tak to bude samý zásek a podobně.
Navíc dvoujádrové procesory podporuje až Android od verze ICS 4.0.x a JB 4.1.x jej dokáže využít na plno.
Navíc dvoujádrové procesory podporuje až Android od verze ICS 4.0.x a JB 4.1.x jej dokáže využít na plno.
NZXT H6 Flow MB MSI MAG B550 TOMAHAWK CPU AMD Ryzen 5 5600X GPU XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT RAM Kingston Fury 32GB HDD SSD M.2 ADATA XPG Gammix S11 1TB HDD 2 TB PSU Seasonic Focus GX-850 AOC C24G1 144Hz Mobil Apple iPhone 15Pro 256GB Tablet iPad Air M2
Ahoj díky,
ty co jsi postnul jsou jednojádra ne?
není v nabídce nějaký dobrý dvoujadro, předpokládám že na tom bude segra něco i hrát a podobně.
viděl jsem tu že se hodně mluví o xperii U, ta je dvoujadrova ale nemá slot na kartu, je na trhu něco podobnýho se slotem v tyhle cenový kategorii?
ty co jsi postnul jsou jednojádra ne?
není v nabídce nějaký dobrý dvoujadro, předpokládám že na tom bude segra něco i hrát a podobně.
viděl jsem tu že se hodně mluví o xperii U, ta je dvoujadrova ale nemá slot na kartu, je na trhu něco podobnýho se slotem v tyhle cenový kategorii?
Ano ten má dvoujádro, ale jak píšeš nemá slot na kartu a navíc 8 GB interní paměť je dosti ubohá - hlavně v případě her které si v dnešní době dokážou ukousnout i 1 GB z paměti nebo poslech hudby, koukání na nějaký ten seriál - popřípadě film. Je kapacita 8 GB velice nedostačující a velmi omezující.
Nic levnějšího asi nenajdu http://www.sunnysoft.cz/zbozi/041ZHT-22 ... cerna.html bohužel. Ještě se podívám, ale nic neslibuji.
V cenové relaci do cca 5500,- jsou telefony s velkými kompromisy.
--- Doplnění předchozího příspěvku (06 Pro 2012 19:18) ---
Nebo existuje ještě jedna cesta, ale nejsem jejím příznivcem.
Telefon se dá pořídit i levněji, ale má to svá ALE!!
tady už záleží na tobě...
Nic levnějšího asi nenajdu http://www.sunnysoft.cz/zbozi/041ZHT-22 ... cerna.html bohužel. Ještě se podívám, ale nic neslibuji.
V cenové relaci do cca 5500,- jsou telefony s velkými kompromisy.
--- Doplnění předchozího příspěvku (06 Pro 2012 19:18) ---
Nebo existuje ještě jedna cesta, ale nejsem jejím příznivcem.
Telefon se dá pořídit i levněji, ale má to svá ALE!!
tady už záleží na tobě...
aha, tak to se mi zatím zdá asi nejlepší ten G300.
pujde na ní ten novej android? jsem někde zahlídnul že má bejt nějaká nová verze.
a co tahle sola? dvoujádrová, přijde mi slušná, ale nevím zda je k sehnání v pohodě.
http://www.city-mobil.cz/sony-xperia-so ... black.html
pujde na ní ten novej android? jsem někde zahlídnul že má bejt nějaká nová verze.
a co tahle sola? dvoujádrová, přijde mi slušná, ale nevím zda je k sehnání v pohodě.
http://www.city-mobil.cz/sony-xperia-so ... black.html
Ano na Huawei G300 by měl být touto dobou dostupný update na Android ve verzi 4.0.x
Sola má dobrý parametry, ale bude patřit přesně do té skupiny telefonů s ALE o které jsem psal výše. To už záleží na tobě zda koupíš šedivku či nikoliv.
Zas u šedivky získáš víc výkonný telefon, ale můžou u dní být pak problémy se zárukou. Ale taky nemusí, je to taková sázka do loterie.
Sám jsem pár šedivek již taky koupil ( bude to možná i 5 let ) fungují stále. Jen se jednalo o tzv. hloupé telefony.
Sola má dobrý parametry, ale bude patřit přesně do té skupiny telefonů s ALE o které jsem psal výše. To už záleží na tobě zda koupíš šedivku či nikoliv.
Zas u šedivky získáš víc výkonný telefon, ale můžou u dní být pak problémy se zárukou. Ale taky nemusí, je to taková sázka do loterie.
Sám jsem pár šedivek již taky koupil ( bude to možná i 5 let ) fungují stále. Jen se jednalo o tzv. hloupé telefony.
šedivka? to už sem viděl napsaný víckrát, co to znamená?
jako hoší obchod? potíže s reklamací a podobně?
a u koho se teda vyplatí spíš kupovat? czc, alza?
jako hoší obchod? potíže s reklamací a podobně?
a u koho se teda vyplatí spíš kupovat? czc, alza?
Šedivka = telefon z neoficiální cz distribuce. Můžou nastat problémy při reklamaci, aktualizaci telefonu. Ale taky žádné problémy nemusí být.
Nejlepší obchod na mobily je sunnysoft.cz
Nebo www.mp.cz ale tam to chce vybírat.
Nejlepší obchod na mobily je sunnysoft.cz
Nebo www.mp.cz ale tam to chce vybírat.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 1515
-
od pompeus50
Zobrazit poslední příspěvek
29 bře 2025 21:01