Vybiram si novy telefon, primarne na hry, da se za 6 000,- sehnat lepsi nez tento? http://www.czc.cz/sony-xperia-sola-cerv ... 73/produkt
Zatim nejvykonnejsi procesor co jsem videl v mobilu do tyhle ceny, 2 jadra, 1 GHz.
Do 6000 na hry, Xperia sola nejlepsi? Vyřešeno
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Do 6000 na hry, Xperia sola nejlepsi?
Primárně na hry? Z nových ten výběr moc není, pokud bys chtěl zánovní, tak koukni na Aukro a koukej po Galaxy SII, na tom rozjedeš vše..
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Sola je dobrý mobil, ale kvůli té malé baterce si moc dlouho nezahraješ. Zanovní S II bude lepší volba
Odesláno z mého GT-I9100 pomocí Tapatalk 2
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Na Sole si zahraje - obsahuje grafický čip MALI 400 MP, který je daleko výkonnější než třeba Andreno 200/205 který se dodává do zařízení stejné cenové kategorie.
Shodný grafický čip má třeba SGS II doporučovaný o řádek výše.
Sola má dvě velké slabiny - malá kapacita baterie ( možná půjde nahradit s větší kapacitou ) a jen 512 MB RAM
Shodný grafický čip má třeba SGS II doporučovaný o řádek výše.
Sola má dvě velké slabiny - malá kapacita baterie ( možná půjde nahradit s větší kapacitou ) a jen 512 MB RAM
NZXT H6 Flow MB MSI MAG B550 TOMAHAWK CPU AMD Ryzen 5 5600X GPU XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT RAM Kingston Fury 32GB HDD SSD M.2 ADATA XPG Gammix S11 1TB HDD 2 TB PSU Seasonic Focus GX-850 AOC C24G1 144Hz Mobil Apple iPhone 15Pro 256GB Tablet iPad Air M2
Tady je ta sola jako zánovní dokonce jen za 4 990,- http://www.mp.cz/produkt-6300459-mt-son ... i-zanovni/ , nejspis vemu to solu odsud.
- FilipN97mini
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Jinak před pár dny konečně vyšel android 4.0.4. na českou solu, jinak výdrž není zase tak katastrofální, 1 den při intenzivním používání, jinak běžně nabíjím co dva dny.
Jinak kdybys měl nějaké otázky ohledně soly tak se klidně ptej
Jinak kdybys měl nějaké otázky ohledně soly tak se klidně ptej

Xiaomi Mi3W 16GB silver- KitKat 4.4.3, MIUI 4.7.18
LG G2 16GB black - Kitkat 4.4.2
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Já jsem myslel malou výdrž při hraní. Jinak solu jsem koupil přítelkyni a před pár dny jsem aktualizovat a je u ní najednou úplně jiný mobil. Svižnější, delší výdrž, apod.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
- FilipN97mini
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Jo tak to máš pravdu, při hraní se vyšťaví hodně brzo, já už nevydržel čekat a jel jsem na italském ICS a musím říct že ten novější, český je zase o něco lepší, už jsem myslel že se ji zbavím ale takto si ji asi ještě chvíli nechám.
Xiaomi Mi3W 16GB silver- KitKat 4.4.3, MIUI 4.7.18
Re: Do 6000 na hry, Xperia sola nejlepsi? Vyřešeno
Uz je rozhodnuto, beru sola z toho shopu http://www.mp.cz/produkt-6300459-mt-son ... i-zanovni/ , zaviram, diky za pomoc
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Která PC sestava je podle vás nejlepší? Příloha(y)
od Rhadley » 04 lis 2024 16:34 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 4
- 1842
-
od Kminek
Zobrazit poslední příspěvek
05 lis 2024 09:03
-
-
-
Jaký program pro zpracování videa je nejlepší?
od zuzana3 » 13 kvě 2025 08:48 » v Programy ke stažení - 7
- 6050
-
od buchtik
Zobrazit poslední příspěvek
14 kvě 2025 12:20
-
Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”