Zdravim mili čtenaři topiku
Měl bych zajem o minecraft zatim hraju warez verzi ale chtěl bych plnou hru a nemam to jak koupit rodiče nekoupi nemaji hru radi a ja to nemam jak zjiskat už sem si platil servr na minecraft ale přes sms ale přes sms minecraft nejde tak mě napadlo složenkou nevim jaky je to tip že dam penize na poštu a oni je předaji doručovateli tak kdybi někdo měl zajem pište takovi menši darek k vanocum sam pro sebe
Překoupím Minecraft gift code Vyřešeno
Překoupím Minecraft gift code Vyřešeno
"Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy."
Diogénes ze Sinopé
-------------------------------------
„Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“
Jan Werich
--------------------------------------
Snažím se psát bez chyb
-------------------------
Diogénes ze Sinopé
„Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“
Jan Werich
Snažím se psát bez chyb
Re: PŘEKOUPIM MINECRAFT GIF CODE
Pokud chceš platit složenkou tak tohle je pro tebe
--> http://aukro.cz/minecraft-fenomen-v-pc- ... 30251.html
Musíš napřed zaplatit složenkou uvést email v složence a dojde ti to emailem
Email napíšeš ve složence do zprávy pro příjemce =)
--> http://aukro.cz/minecraft-fenomen-v-pc- ... 30251.html
Musíš napřed zaplatit složenkou uvést email v složence a dojde ti to emailem
Email napíšeš ve složence do zprávy pro příjemce =)
ale to musim byt na aukro zaregistrovany a to nejsem
Diogénes ze Sinopé
Jan Werich
Snažím se psát bez chyb
Diogénes ze Sinopé
Jan Werich
Snažím se psát bez chyb
Z ofic. stránek to stojí 500,- 

GIGABYTE Z68XP-UD3| Intel Core i5-3570K @ 4,3Ghz + 212+EVO | HD 7950 FLEX 3GB GDDR5 1200/1650 | GEIL RAM DDR3 8GB(2x4GB) 2133Mhz | SEASONIC S12II-520W | Corsair 300R | OCZ Vertex 4 - 128GB | WD Green 2TB | Dell UltraSharp U2713HM - 27' 1440p
Macbook Pro 15'' Retina 2.0/16/256
Macbook Pro 15'' Retina 2.0/16/256
- Mirek1
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
http://majncraft.cz/2011/06/aukro-nekup ... riskujete/
Na platbu se používá složenka typu C http://www.ceskaposta.cz/cz/sluzby/pene ... a-c-id257/
Jsem ochoten ti koupit gift kode až v případě připsání peněz na můj účet.Vzhledem ke kurzu to dělá cca..500,- + nezapomeň na cenu služby převodem/složenka/ to si účtují 35,-
Co ty na to
Na platbu se používá složenka typu C http://www.ceskaposta.cz/cz/sluzby/pene ... a-c-id257/
Jsem ochoten ti koupit gift kode až v případě připsání peněz na můj účet.Vzhledem ke kurzu to dělá cca..500,- + nezapomeň na cenu služby převodem/složenka/ to si účtují 35,-
Co ty na to
Pokud se ti nechce platit z officialni stranky tak to bude dražší zkus tohle --> http://pc-hry-digitalni-distribuce.heur ... de-cd-key/
- lolíQ
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Překoupím Minecraft gift code
http://www.keystore.cz/86-minecraft <-- Nebo tady. Obědnáš, zajdeš na poštu s tým kódem obědnávky a dáš jím peníze a pak ti příjde kód mejlem + výbroná spolupráce s majitelem. Kámoši si to pochvalujou a já jsem si tam taky koupil Bad Company 2 a během 20 minut jsem ji měl doma.(+ jsem si samozřejmě musel zajít na tu poštu
)

NTB: HP Pavilion dv6
PS3 500Gb SuperSlim
+Philips SPA5300, A4tech XL-747H
++Agama Vousatá, Želva Nádherná
PS3 500Gb SuperSlim

Mirek1 souhlasim bude to nejlepší sa to budu vděčnej ale domluvime se soukromě
Diogénes ze Sinopé
Jan Werich
Snažím se psát bez chyb
Diogénes ze Sinopé
Jan Werich
Snažím se psát bez chyb
lolíQ to je ta největší blbost když to obědnáš ty na své jméno a jdeš si pro to musíš doložit průkaz totožnosti že je to na tvoje jméno takže očanský průkaz !!! protože by jsi mohl kod obědnávky stratit někdo jiný ho najde a vyzvedne ho za tebe =)
- lolíQ
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Empiik - Možná jsem to napsal moc hrrr - Jinač - občanku dávat nemusíš, objednávka se stornuje asi po 20 minutách a peníze dáváš až na poště. Je to přes nějakou službu - teď nevím název - vygeneruje ti to nějaký kód, který se na poště, která tu službu podporuje zadá a pak jen dáš peníze. :) Takže se nemusíš bát, že by jsi přišel o své peníze + majitel toho webu je super - chválí si ho i na FB stránce. Takže keystore.cz doporučuji :)
BTW jestli můžu poradit, tak si hlavně nekupuj MC přes smskey.cz - našel jsem dost negativní hodnocení atd.
BTW jestli můžu poradit, tak si hlavně nekupuj MC přes smskey.cz - našel jsem dost negativní hodnocení atd.
NTB: HP Pavilion dv6
PS3 500Gb SuperSlim
PS3 500Gb SuperSlim

- Scofield_CZ
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Já bych si to koupil jedině z officiálních stránek. Kámoš si koupil z Aukra a dostal ho hrál sním, ale jen tak půl roku. Pak mu ho ukradli. A to tak že ten od koho koupil Gift Code si nechal poslat heslo pomocí Čísla obědnávky. Heslo ti pošlou, a on ho změnil. ŘÍKÁM DOPORUČUJI OFFICIÁLNÍ STRÁNKY. Nebo zkusit štěstí v nějaké soutěži
PC1: Seasonic 620W|Intel Core i5 4590, 3,3 GHz |MB: MSI B85-G43|2x4GB + 2x8GB DDR3 1600MHz|MSI GeForce GTX 1060 6GB|Windows 10 Pro 64bit
PC2: Intel Core 2 Quad Q9550 2,83GHz|MB:GIGABYTE G41MT-D3|Kingston 4GB DDR3 1066MHz|nVida GeForce GTX650 1GB|Windows 10 64bit
PC2: Intel Core 2 Quad Q9550 2,83GHz|MB:GIGABYTE G41MT-D3|Kingston 4GB DDR3 1066MHz|nVida GeForce GTX650 1GB|Windows 10 64bit
Scofield nechci tě urazit ale to je naprostá blbost co jsi napsal jak ti podle giftcode můžou ukradnout učet když už ho máš aktivovaný na jméně a hesle a to neví a Mojangu je to šumák neměl ten gift code zveřejňovat a to mu nevrátí a ten gift code není uveden na žádný email ani jméno prostě jsi ho jen koupíš to je jak kdyby někdo udělal o něj soutěž ty by jsi vyhrál gift code a pak by jsi vzal ten učet na který si ho aktivoval zpátky (a to jsi ani nevěděl na jaký učet to aktivoval)
a
lolíQ jak si můžeš vyzvednout bez občanky něco na poště co kdyby jsi něco vyzvedl někdo cizí a řekl by jen tvoje jméno ???
to je taky dost nesmysl s tímhle mám zkušenosti každý měsíc koupím 2-3 produkty z netu :) a platím obvykle složenkou,dobírku nebo Paypal učet ale vždy když si jdeš pro nějaký cenný balík na poštu potřebuješ důkaz totožnosti tudíš občanský průkaz protože kartička na autobus ti nepomůže tu by jsi mohl náhodou někde najít toho komu ten balík patří nikdy nevíš =)
a
lolíQ jak si můžeš vyzvednout bez občanky něco na poště co kdyby jsi něco vyzvedl někdo cizí a řekl by jen tvoje jméno ???

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
MS Office nelze spustit - Exception code: 0xc0000005
od krysarr » 18 dub 2025 15:52 » v Windows 11, 10, 8... - 3
- 3601
-
od pcmaker