Mobilní telefon do 7 500.-Kč Vyřešeno
Re: Mobilní telefon do 7 500.-Kč
Pokud by jsi chtěl zkusit HTC, tak vem toto http://www.sunnysoft.cz/zbozi/041ZHT-22 ... cerna.html nebo pokud chceš WP 8 tak toto http://www.sunnysoft.cz/zbozi/041ZHT-23 ... cerny.html
NZXT H6 Flow MB MSI MAG B550 TOMAHAWK CPU AMD Ryzen 5 5600X GPU XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT RAM Kingston Fury 32GB HDD SSD M.2 ADATA XPG Gammix S11 1TB HDD 2 TB PSU Seasonic Focus GX-850 AOC C24G1 144Hz Mobil Apple iPhone 15Pro 256GB Tablet iPad Air M2
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
a nema tu nekdo zkusenosti s WP? Ten desire je takovej zvlastni,ten wp8 vypada uz celkem dobre. Co rikas na tatan,sensetion XE? tam ty ramky jsou asi hodne slaby ne?
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak, obavy z huawei nejsou na místě. Jedná se o renomovaného výrobce veškerých GSM produktů, včetně technologie. Bez huawei by sis ani nezavolal, dodávají BTS, převodníky, aktivní prvky, prostě vše. Mobily mají kvalitou opravdu dobré a hlavně se super cenou. Viz bestseller Ascend G300, kterýho má snad půlka republiky 
Desire X není špatný, je velice dobrý, ale jeho cena je zbytečně přemrštěná jen kvůli tomu, že je to HTC. Já být na tvým místě, koupím z Aukra lehce použitý Galaxy Note, což je mobil bez kompromisů..

Desire X není špatný, je velice dobrý, ale jeho cena je zbytečně přemrštěná jen kvůli tomu, že je to HTC. Já být na tvým místě, koupím z Aukra lehce použitý Galaxy Note, což je mobil bez kompromisů..

- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
U Note bych akorát opravdu silěn doporučil ho vyzkoušet osobně - spoustě lidí už nemusí sednout velikost
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Note ne,to je celkem velký extrém pro mne :) a stejně chci urcite nový telefon.
HTC Titan je již hodně postarší kousek HW a HTC Sensation XE je na tom stejně jako EVO 3D = obě zařízení seženeš jen jako šedivky a jedná se o modely které již skončily.
O Huawei asi vím co si myslíš - "jé fůj čína" tady tě trochu zklamu, všechny komponenty nebo i samotná výroba telefonu renomovaných značek Apple, HTC, Samsung mají své továrny v Číně.
Huawei nabízí bezkonkurenční cenu za výkon a kvalitu.
O Huawei asi vím co si myslíš - "jé fůj čína" tady tě trochu zklamu, všechny komponenty nebo i samotná výroba telefonu renomovaných značek Apple, HTC, Samsung mají své továrny v Číně.
Huawei nabízí bezkonkurenční cenu za výkon a kvalitu.
NZXT H6 Flow MB MSI MAG B550 TOMAHAWK CPU AMD Ryzen 5 5600X GPU XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT RAM Kingston Fury 32GB HDD SSD M.2 ADATA XPG Gammix S11 1TB HDD 2 TB PSU Seasonic Focus GX-850 AOC C24G1 144Hz Mobil Apple iPhone 15Pro 256GB Tablet iPad Air M2
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Dobra,pomalu mě tu přesvědčujete k Huaweii:-) takze ty 2 htc teda ne. Tak tu se rozhoduji teda mezi Huawei Ascend G600,Sony P a WP HTC.
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
G600 má 4,5" displej, je těch 0,7" oproti Note tak strašně moc?
Ale chápu, chceš nový..
1. Na WP kašli, to je systém, který i ve své další edici jako WP8 má stále spoustu místy až trapných nedodělků.
2. XPERIA P - super mobil, dvoujádro, nic moc displej a pro mně třeba i nic moc design - cihla.
3. G600 - super IPS displej, super vzhled a nízká hmotnost, vysokokapacitní baterka, dvoujádro, v této ceně zřejmě tutovka.
Ještě mě napadá XPERIA S - 4,3" superjemný displej, silný 1,5GHz dvoujádro, více zde:
http://mobilni-telefony.heureka.cz/sony ... s/recenze/
zauvažuj nad ním..

Ale chápu, chceš nový..
1. Na WP kašli, to je systém, který i ve své další edici jako WP8 má stále spoustu místy až trapných nedodělků.
2. XPERIA P - super mobil, dvoujádro, nic moc displej a pro mně třeba i nic moc design - cihla.
3. G600 - super IPS displej, super vzhled a nízká hmotnost, vysokokapacitní baterka, dvoujádro, v této ceně zřejmě tutovka.
Ještě mě napadá XPERIA S - 4,3" superjemný displej, silný 1,5GHz dvoujádro, více zde:
http://mobilni-telefony.heureka.cz/sony ... s/recenze/
zauvažuj nad ním..
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Sko má kamarád,ale mě prostě vzhledove nějak neuchvátilo,takže G600 nejelpší? a nevíte někdo,jak jsou na tom s poruchuvostí atd?
P má strašně slabou baterku, co tak čtu.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
A co nexus? Neni zase tak přes rozpočet a taky není špatný. Ten sem úplně přehlídl:)
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Výborný telefon, ale do 7500 jej neseženeš nový...
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Mobilní aplikace ve stylu webové stránky
od bradto » 07 úno 2025 22:52 » v Programování a tvorba webu - 3
- 4281
-
od HelFix
Zobrazit poslední příspěvek
08 úno 2025 14:27
-
-
- 6
- 5226
-
od Søren
05 zář 2024 17:32
-
-
Cross platform hra PC + telefon
od pidlo » 16 úno 2025 20:27 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 0
- 3527
-
od pidlo
16 úno 2025 20:27
-
-
-
Poradí mi někdo dobré offline hry pro telefon nubia. Příloha(y)
od pidlo » 23 čer 2024 14:48 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 3
- 3912
-
od MrVoltz
25 čer 2024 21:49
-
-
-
Telefon s opětovně automaticky nepřipojí přes Bluetooth k autu
od Peťa » 12 pro 2024 13:55 » v Vše ostatní (z oblasti IT) - 0
- 18538