Vada RAM ?!
Vada RAM ?!
Zdravim dnes mi pc hodil modrou smrt pak normalne najel nahodou sem se podival do systemu že mi ukazuje jen 2gb RAM misto 3 gb vloženych tak sem to hned vypl vyndal sem vsecny a postupne sem jednu po druhe skousel az sem nasel jednu co furt pipala.Tak sem se na ni zamněril a skoušel sem ji do vsech slotu ve vsech to stejne vytraky se toči pc pipe furt dookola tak sem to složil s tema 2gb vse funguje jak ma dokonce sem v biosu zapl frekvenci 1066mhz ktera do nedavna s tou starou paměti nefungoval dycky co sem tam dal tech 1066 tak se pc hned po uloženi do biosu a restartu sekl na uvodni obrazovce bylo treba vytahnout baterku.S ramkou už asi nic neudelam že vadnej pametovej slot neni skousel sem v nich ty funkčni a sou ok takže s tam tou už nic asi neudelam že ?
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Vada RAM ?!
Pokud je chyba na ramce tak bych doporučoval koupit a dat do slotu novou.Pokud nechceš kupovat novou tak tu vadnou vyndej a vystačit s 2 GB.
- the ProtoType
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud PC s tou jednou poškozenou RAM nenaběhne, znamená to že je odepsaná. Kup si novou, nejlépe tu stejnou.
Rád se naučím něco nového, takže jenom do mě. 
Google taky dobře poradí, stačí chvilku hledat...

- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Můžeš pro jistotu tu paměť otestovat Memtestem.Stáhni si ho zde http://www.slunecnice.cz/sw/memtest86/iso/ ,pak ho vypal na CD,nastav v biosu bootování z mechaniky a pak to s tím CD spusť.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
jo kdby fungoval pc tak bych ji klido otestoval on jen pipa obrazovka je furt černa s tema 2x1gb to šlape ale je to malo mam tam win7 32bit a hraju World of tanks tak to vychazi tak tak ale chu si koupit jinou uz ne 1gb ale aspon 2gb od jednoho co ji prodava na netu.
--- Doplnění předchozího příspěvku (08 Pro 2012 17:34) ---
daji se ty chladiče použit potom na tu novou ramku tet sem ji sundal ty stare a zustaly na tom i ty male čipy ty sem odsranil.
--- Doplnění předchozího příspěvku (08 Pro 2012 17:34) ---
daji se ty chladiče použit potom na tu novou ramku tet sem ji sundal ty stare a zustaly na tom i ty male čipy ty sem odsranil.
- the ProtoType
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Ješte jednou a pomalu :

ta ramka je znacky geil ddr2 1066mhz ma na sobe chladiče ty sem nahřal a sundal a daji se potom pouzit na jinou ramku bez chladiče ?
- the ProtoType
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Tak pokud si je nahřál, tak pochybuju že pujdou ještě nějak použít...

Zpět na “Problémy s hardwarem”