Přechod z XP na Win 7
- Smajdalf007
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Přechod z XP na Win 7
Zdravím mám takový dotaz na mém PC s Xp Houmama se našel virus a nemám trpělivost to řešit měsíce a tak sem se rozhodl přejít na Windows 7 jenomže se bojím že to ovlivní výkonnost mého už tak slabého PC tak se ptám je to dobré rozhodnutí ?
Ahoj Možná hledám právě tebe umíš vytvořit pěkný Web ? Napiš mě :) Můj Skype : michal.hovorka007
Re: Přechod z XP na Win 7
Podle toho jaký máš ramky a grafiku podle toho slabého pc si můžu vybavit cokoliv =)
- Smajdalf007
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
MS Windows XP home SP3
AMD Athelon 64 Procesor 3500 +, 2,0 GB RAM, NVIDIA GeForce 9400 GT
Ahoj Možná hledám právě tebe umíš vytvořit pěkný Web ? Napiš mě :) Můj Skype : michal.hovorka007
-
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud seš s XP spokojenej tak proč nevyřešit ten vir?
- Smajdalf007
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Protože ten vir řeším už dost dlouho a kamarád mě na to řekl svou teorii nevím jestli ten vir znáte ( selhal Firewall, Avast malovej a webovej štít, a nejde Internet) tak mě poradte reším to na tomhle vebu už asi 4 Dny a kamarád mě nabídl Win 7 tak se ptám jestli to ovlivní výkonnost mého PC
-
- Pohlaví:
A co chceš poradit? Vždyť to řešíš ZDE !
Tak se řiď tam radami a opraví se to.
W7 od kamaráda asi nebude legální - pokud ho má nainstalovaný!
Tak se řiď tam radami a opraví se to.
W7 od kamaráda asi nebude legální - pokud ho má nainstalovaný!
- Smajdalf007
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Neřekl sem že ho má nainstalovaný a ptám se jestli nějak ovlivní výkon PC když přejdu na Win 7
--- Doplnění předchozího příspěvku (09 Pro 2012 12:01) ---
Celkově sem chtěl pročistit PC a přejít na Win 7 jenomže sem to nechtěl kupovat tak sem se domluvil s kámošem a k "vánocům" to dostanu ale nevím jestli je to dobrý nápad
--- Doplnění předchozího příspěvku (09 Pro 2012 12:01) ---
Celkově sem chtěl pročistit PC a přejít na Win 7 jenomže sem to nechtěl kupovat tak sem se domluvil s kámošem a k "vánocům" to dostanu ale nevím jestli je to dobrý nápad
-
- Pohlaví:
Na tomto ti W7 pojede. Jenom nechápu proč klukům od Virů přiděláváš práci, když to hned přeinstaluješ?
- Smajdalf007
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
rozhodl jsem se nebudu to přeinstalovávat cením si vaší pomoci a zatím sem měl XP bezproblémový
--- Doplnění předchozího příspěvku (09 Pro 2012 12:32) ---
Ale jinak otázka byla jak moc to sníží výkonost PC
--- Doplnění předchozího příspěvku (09 Pro 2012 12:32) ---
Ale jinak otázka byla jak moc to sníží výkonost PC
Jak PC využíváš? Jestli třeba pracuješ s náročnějšíma programama nebo hraješ hry, tak na W7 ti jejich výkon klesne. Když už, tak bych raději dal W8, ten má o něco menší HW požadavky jak W7.
- Smajdalf007
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
No tak hry FB atd 

Tak na FB a všeobecně surfování po netu, koukání videí na YT atp. je W7 OK, avšak u těch her je to u těžší. Záleží jaký hry, je rozdíl jestli hraješ třeba piškvorky nebo CoD MW..
Pokud ty náročnější a přechod na novější Widle chceš udělat určitě, tak právě kvůli těm mírnějším HW nárokům u W8 bych sáhl spíše po něm, u tvém HW který má nejlepší roky již za sebou to hraje celkem roli.

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 17
- 9665
-
od stepan102
Zobrazit poslední příspěvek
15 srp 2024 16:31