PC se vrátil z reklamace-seká se Vyřešeno
Re: PC se vrátil z reklamace-seká se
Dobře. Zítra večer. Díky
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
A ten první obrázek - to je v zátěži nebo v klidu?!, ovladače máš nejnovější?
, btw sekat by se Ti ty 2 hry neměly, ale taky ta grafika není zrovna nejlepší
, za to procesor máš až moc top 

"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
v zátěži ( cca. 10 minut hraní HITMANA). To jsem se právě teď všimnul - ve windows update mám volitelnou aktualizaci na grafickou kartu. Ale ta nejde nainstalovat. Když se kouknu do panelu Nvidia na ovladače, tak mám nejnovější. A teď když jsem hrál Hitamana, kterej se seká ještě víc než předtím, tak mi vyběhlo něco o pádu grafického adaptéru myslim. Ani jsem to nestihl přečíst.
--- Doplnění předchozího příspěvku (09 Pro 2012 13:30) ---
Teď mě napadlo, není možné, že PC jede na integrované grafice? Nevím, jak to zjistím.
--- Doplnění předchozího příspěvku (09 Pro 2012 14:15) ---
Hledal jsem jak otestovat RAmky bez toho abych musel neco vypalovat. A nasel jsem Memtest.. Jak to funguje? ze bych nemusel cekat na koupi CD.
--- Doplnění předchozího příspěvku (09 Pro 2012 15:40) ---
Když chci vypálit to .iso na CD, tak kterou z těch možností mám dát? (viz. příloha) ... A Vypalím pouze to .iso CDROM?? Protože nic jiného se mi při vypalování neukáže.
--- Doplnění předchozího příspěvku (09 Pro 2012 15:41) ---
EDIT Ještě tam je možnost vypálit obraz FLOPPY
--- Doplnění předchozího příspěvku (09 Pro 2012 13:30) ---
Teď mě napadlo, není možné, že PC jede na integrované grafice? Nevím, jak to zjistím.
--- Doplnění předchozího příspěvku (09 Pro 2012 14:15) ---
Hledal jsem jak otestovat RAmky bez toho abych musel neco vypalovat. A nasel jsem Memtest.. Jak to funguje? ze bych nemusel cekat na koupi CD.
--- Doplnění předchozího příspěvku (09 Pro 2012 15:40) ---
Když chci vypálit to .iso na CD, tak kterou z těch možností mám dát? (viz. příloha) ... A Vypalím pouze to .iso CDROM?? Protože nic jiného se mi při vypalování neukáže.
--- Doplnění předchozího příspěvku (09 Pro 2012 15:41) ---
EDIT Ještě tam je možnost vypálit obraz FLOPPY
-
- Pohlaví:
Nekomplikuj to. Předpokládám že si stáhl GM v zipu a rozbalil. Nyní to vypal jako obraz.
Tak snad jsem to vypálil dobře. Vypálil jsem tam celou složku , kterou jsem rozbalil.. Teď mám nastavit v biosu bootování z CD a a pustit pc s tím CD?? Potom mi ten test naběhne sám? nebo tam bude ještě něco na výběr? A bios se pouští pomocí F2, že ano?
-
- Pohlaví:
Jak se spouští Bios je různé. Zpravidla je to napsané na monitoru a bývá to F2, jinak Delete.
Pokud máš víc RAM testuj ty moduly samostatně. Pokud modul bude vykazovat chyby jako červené failed a error, nemá cenu ho déle testovat - je k ničemu.
Pokud máš víc RAM testuj ty moduly samostatně. Pokud modul bude vykazovat chyby jako červené failed a error, nemá cenu ho déle testovat - je k ničemu.
Tak do biosu jsem se nedostal.. Pokud zmačku Esc, tak se mi ukáže ten první screen. a pokud zmáčknu delete, tak ten 2 screen. NA zmáčknutí F2 nereaguje. Při spouštění PC je naspano, že po zmáčknutí Esc se dostanu do startup menu.
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Neházi Ti pc někdy Blue screen? modrou smrt?
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
nene
--- Doplnění předchozího příspěvku (09 Pro 2012 18:54) ---
Pardon. obráceně. Po zmáčknutí esc je druhý screen a naopak
--- Doplnění předchozího příspěvku (09 Pro 2012 18:54) ---
Pardon. obráceně. Po zmáčknutí esc je druhý screen a naopak
A to mám spustit? Bez toho CD.. Ptám se jak blbej, protože si nechci pokazit celej PC
Naposledy upravil(a) divine dne 09 pro 2012 19:00, celkem upraveno 1 x.
-
- Pohlaví:
No zkus to. Já nevím co s tím tropíš. Bez CD
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 25852
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
03 kvě 2025 23:35
-
-
Reklamace Přehřívající Se Grafiky Příloha(y)
od MichaelSR » 21 srp 2024 15:51 » v Problémy s hardwarem - 24
- 9295
-
od MichaelSR
Zobrazit poslední příspěvek
26 srp 2024 02:03
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”