Jakou klávesnici

...

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

majkll
Level 4
Level 4
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Jakou klávesnici

Příspěvekod majkll » 25 úno 2007 10:17

Chci si koupit klávesnici tak kolem 600 a nejlépe z tsbohemia, myslíte že tato je dobrá? http://interlink.tsbohemia.cz/default.a ... tiid=56387
MSI P45 Neo | CORE2DUO E6750 2,9GHZ | Ram 2X1GB 1066Mhz A-DATA extreme edition | HDD WD 250Gb + 1TB externí WD | 8800 GS 384MB | Fortron 400W | Windows 7 Ultimate + 22" full HD SAMSUNG

--->Pravidla Pc-Helpu<---

Reklama
pompeus50
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod pompeus50 » 06 kvě 2007 17:36

já mám tuhle a jsem na míru spokojen

http://genius.mironet.cz/genius-klavesn ... 0+dp67547/

Doktor 1
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod Doktor 1 » 07 kvě 2007 01:42

Je pěkná a vůbec také mám Logitech a jsem max spokojen. Líbí se mi na této značce tuhost stisku kláves je to velice příjemné, ale když jsem ji vybíral ty nejlevnější to neměly. Vyzkoušej si to v kameným obchodě a pak si to objednej na netu jako to dělám já ve většině případech např.monitor, repro. Sice je mi trochu líto prodavače, když si to nechám i předvést a zhodnotit, ale cena je cena. :D :wink: :oops:

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 07 kvě 2007 07:31

Můj názor je takřka OT ale nejprve bych podle sebe položil otázku co používám nejvíc a co lépe využiji jestli klávesnici nebo myš Za sebe musím konstatovat že ikdyž mám na klávesnici například tlačítko na vypnutí PC stejně PC vypínám pomocí myši. ono od stejné ceny se už dá koupit myš s pomocnými tlačítky a u většiny těchto tlačítek je možné definovat jejich funkce.
Další otázka je jestli s drátem nebo bezdrát. Protože pak dost záleží jestli máš USB co se po vypnutí PC odpojí od napájení a nebo jestli jsou trvale napájeny pokud je zdroj PC v pohotovostním stavu. S trvale napájeným USB by se ti teoreticky myš měla stačit nabít pokud na PC nepracuješ a vrátíš ji do nabíjecího stojánku. Další kategorie bezdrát myší jsou myši s indukční podložkou myš pracuje pokud je na podložce s drátem.
K samotným klávesnicím Obyč je obyč když se pos.. není mi jí líto a vklidu za 200,- až 300,-Kč koupim novou. a spíš si naleju kafe do klávesnice než do myši.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

jkmaxfli
Level 4
Level 4
Stav:

Re: Jakou klávesnici

Příspěvekod jkmaxfli » 07 kvě 2007 10:24

majkll píše:Chci si koupit klávesnici tak kolem 600 a nejlépe z tsbohemia, myslíte že tato je dobrá? http://interlink.tsbohemia.cz/default.a ... tiid=56387

logitechem nic nezkazíš,mám od logitechu vše a super :bigups:
► Zobrazit spoiler

Verxes
Level 3
Level 3
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod Verxes » 07 kvě 2007 10:48

Tak já jí mám a jsem nadmíru spokojen.. akorát nevim jestli je to přesně ona, nebo tahle je nástupce.. ale vzhledově to je stejný.. Ale jinak Logitech je Best!!!!
Mám i jeden bezdrát set i s myší od Genius.. ale kolikrát už jsem brečel, že jsem si nevzal Logitech.. Je to obojí na 2 baterie.. furt to nefunguje. no FUJ!!

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Vše ostatní (hw)”