Takže koupil jsem si nový mikrofon Trust Starzz. Zpočátku asi 4 dní bez problémů fungoval na notebooku ale notebook se potom rozbil a musel do opravy a te'd mám náhradní PC (notebook hoooooodně dlouho nepůjde).
A teď k problému : Když mikrofon zapojím do přední i zadní zdířky tak "jakoby tam ten mikrofon prostě nebyl". Jak je to Realtek HD takový ten Směšovač , tak jsem se tam díval a Output tam všechno jde nastavit hlasitost a vše ale u Inputu nejde nastavit nic. Prostě zkrátka "zdířky mi asi nereagují". Hledal jsem všude na internetu a tam byly návody jako : "Jak zesílit mikrofon , jak se přesvědčit zda není ztlumen , ujistit se zda mikrofon nemá hlasitost na 0" a takovéhle podobné problémy. Na konec přiložím pár obrázků. Zkoušel jsem to zasunout i do jiných zdířek, ale prostě -nefunguje. Zkoušel jsem i svůj starší mikrofon , ten taky nešel , ale na notebooku mého kámoše šly bez problémů oba dva a na PC dalšího kamaráda také.Dříve mi fungoval mikrofon který byl ve Webkameře kterou už bohužel nemám ale v zadních zdířkách to fungovalo bez problémů. Repráky , které jsou hned vedle fungují- až na to že v nich při vydávání zvuku "praská". Myslím si že tento problém by šel vyřešit novou zvukovou kartou ale fakt tomuto moc nerozumím

Doufám že se mi dostane pomoci